obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

11/04/2016

Akua




ZABIT JONATHANEM-LOUISEM SHAREBURGEREM

Přezdívka hráče: Gothic
Jméno a příjmení: Akua
Stav: Svobodný
Rodina:
Kibibi –Sam ji nikdy nepotkal, ale podle všeho pracuje jako švadlena a stále žije, to však Sam neví
Obike –Sam jej nikdy nepotkal. Pracuje jako dřevorubec.
Rasa:  Člověk
Věk: 30
Povolání/Kasta: otrok/
Náboženské přesvědčení: Nevěřící. Uctívá jenom přírodu a lesní duchy. Ostatní víra mu přijde povrchní.
Portrét: ?


Akuo je poměrně komplikovaný. Je dobrosrdečný, ale nebojí se udělat špatné věci. Ze všeho miluje svůj život a okolí, i když na to nevypadá. Také bývá velmi loajální ke svým pánům, kde věří, že silný pán je zaručená dobrá budoucnost. Proto někdy padá až chorobně k submisivním sklonům, přesto někdy bývá velký provokatér. Miluje umění a kulturu. Nikdy moc nebyl na city, ale pochopil, že k životu patří.
Jako otrok se snaží vystupovat co nejodpudivěji a bezcenně, čímž si zasloužil mnoho ran bičem, které mu tolik nikdy nevadili. Jediné co mu na celé té situace vadilo, byla  absence svobody.
Akuo v boji není příliš zdatný, i když vypadá na rodilého bojovníka. Jeho specializace je boj na větší vzdálenost, proto velmi dobře ovládá střelné zbraně na dálku, ke kterým se bohužel jako otrok nemohl dostat.

Zlozvyky: Má tendence spadnout do alkoholu, nebo si nechávat ubližovat. Také má sklony k bohémství.  Nebojí se pro své přežití udělat vše. Proto si hledá i své majitele tak, aby byli silní, bez ohledu na jejich bohatství a postavení.



▲ Instinkt
▲ Empatie
▲ Palné- Kulovnice, Opakovačka, Brokovnice, -dobrý
▲ Léčitelství na různých úrovních -slabší



Akua měl vždy v životě smůlu. Matka a otec jej po porodu nechali osudu, kvůli věštbě, že dítě narozené onen den… přinese smůlu všem a to pověrčiví rodiče nemohli dopustit. Chudák mladý Akua se stal dítětem staré prostitutky Eli, která jej vychovávala a starala se o něj.
Akua pracoval, kde se dalo, ale dluhy neustále rostly. Rozhodl se proto vydělávat, jako nájemný vrah a zloděj. Trénoval střelbu vždy, když mohl a nakupoval další a další náboje, což jej ještě více zadlužilo. Finančně zdrcený musel prodat svou pušku a nastoupit do vězení pro dlužníky.
Když zemřela i Eli a její dluhy padly na jeho hlavu, měl strávit podstatnou část jeho v životě v dolech, či ve vězení. Bezvýchodná situace se zdála být jediným východiskem, než se dozvěděl od jednoho spoluvězně ještě o jedné. Pokud se stane otrokem, je zde šance, že vám dají svobodu.
Akua toho neměl co ztratit a tak se rozhodl pro třetí volbu.  Jako otrok sice ztratil většinu práv, ale pořád věří, že si ho koupí někdo silný.. přeci jenom v síle je pravda.


XXX

Přeživší roku 1692

Žádné komentáře:

Okomentovat