obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

12/30/2016

James Teach



ZABIT JONATHANEM-LOUISEM SHAREBURGEREM

Přezdívka hráče: Torak
Jméno a příjmení: James Teach
Stav: vdove
Rodina: 
  • Rose Teach – Milující a oddaná manželka, která ho přivedla zpět k životu. Byla upálena za čarodějnictví.
  • Marry Teach- Dcera a zároveň jediný potomek. Jedna z mnoha obětí epidemie neštovic.
Rasa: Ghúl
Věk: 31 let
Povolání/kasta: Hrobník/nižší třída
Náboženské přesvědčení: Dříve věřil v boha, ale od té doby, co byl přivolán na svět ze záhrobí, již v nic nevěří.
Portrét: Gustaf Skarsgård


James je muž, který nikdy nežil příliš společenský život. Není to proto, že by měl nějaký problém s místními lidmi, ale prostě mu to tak vyhovuje. Nedělá mu potíže s někým pohovořit, ale sám od sebe společnost druhých příliš nevyhledává. Nejspíše i proto se rozhodl pro kariéru hrobaře. Dříve žil pro svou rodinu, kterou nadevše miloval, a o to více ho zdrtilo, když mu jí osud vzal. Odjakživa měl poměrně kladný vztah k alkoholu, ale od doby, co musí žít sám mu úplně propadl. Snaží se bojovat s neutichající chutí na lidské maso, ale ať se snaží sebevíc, tak nemůže odolat. V tomto směru měl poměrně štěstí ve výběru profese, díky které se prozatím omezuje jen na čerstvé nebožtíky. Má však strach, že jednoho dne mu maso umrlců již nebude dost dobré a ublíží někomu ze spoluobčanů. Sžírá ho panický strach z toho, že někdo odhalí co potají na hřibově pod rouškou tmy vyvádí. To je jeden z mnoha důvodů, proč příliš nechodí do společnosti a místo toho se raději drží v ústraní.

Zlozvyky: Alkoholik


Základní schopnosti: 
Velká síla
Odolnosti vůči magii [slabá]
Necítění bolesti

Schopnosti navíc:
Regenerace tkáně- silnější
Boj na blízko- slabší

Nedostatky: Negramot, který většinu času stráví opilý, aby tak zahnal chmurné myšlenky stejně tak jako strach z odhalení jeho tajemství.


James se narodil v rodině místního popravčího. Svoji matku nikdy nepoznal, jelikož zemřela při Jamesově porodu. Na svého otce vzpomíná především jako na muže, který byl v krčmě skoro tak často jako hostinský. Bohužel zdědil po svém otci zálibu v alkoholu, sice ne v takové míře jako on, ale i přes to se velmi rád napije. Odjakživa věděl, že by nemohl po otci zdědit povolání, že na to prostě nemá odvahu, aby někoho zabil. A tak když nadešel čas, rozhodl se být tím, kdo ukládá zesnulé k věčnému spánku do země. Stal se hrobařem.
Je až podivuhodné, jak někdo jako on dokázal okouzlit tak krásnou a milou ženu jako byla jeho manželka Rose s kterou se seznámil na místním trhu, kde prodávala bylinky a doma vyrobené masti. Navzájem se z celého srdce milovali a z té lásky časem vznikla jejich dcerka Marry. Jakmile Marry dostatečně odrostla rozhodla se Rose, že půjde pracovat jako šenkýřka do místního hostince, aby měli dostatek peněz k zaplacení studií Marry, a zároveň tak k přislíbení jí lepší budoucnosti než měli její rodiče.
Marry navštěvovala místní školu, ale co čert nechtěl z ničeho nic onemocněla. Nějakou dobu sice s nemocí bojovala, ale jednalo se o předem prohraný boj. Z Marry se stala jedna z prvních obětí epidemie neštovic, která naplno propukla, až půl roku po jejím úmrtí.
Oba dva rodiče tuto ztrátu snášeli velice těžko, Rose přestala pracovat a snažila se starat o domácnost, stejně tak jako o svého muže, který naplno propadl alkoholu stejně tak jako kdysi jeho otec.
James jakožto jediný hrobař ve městě měl, kvůli epidemii práce nad hlavu. To mu však nezabránilo v požívání tvrdého alkoholu. Alespoň, že se nemusel starat o těla těch, kteří byli obviněni z užívání sil pekelných.
Jednoho večera, když popíjel doma, zatímco jeho manželka šla natrhal pár bylinek na jejich zahrádku, mu jeho zbědované tělo vypovědělo službu. Přeci jen lidské tělo není na takovou každodenní dávku alkoholu stavěno.
O chvíli později ho našla mrtvého ležet na zemi Rose, která krom bylinkářství byla zběhlá i v magii. Věděla, že ztrátu jediného člověka, který ji ještě zbyl nepřežije a tak bez otálení jeho tělo zvedla ze země a vypětí všech sil ho uložila do postele a šla se připravit na rituál, který ho měl přivést znovu k životu.
Když se druhého dne stavil u jejich dveří kněz s otázkou, kde James vězí, když potřebují vykopat další čtyři hroby, tvrdila že onemocněl. K večeru měla již vše přichystáno k provedení tak náročného rituálu jako je přivedení duše zpět do světa živých.
Zvony akorát odbíjeli půlnoc, když James otevřel oči a začal ze všech sil popadat dech. Byl však zprvu dost zesláblí a tak to vážně vypadalo, jako kdyby ochuravěl. Mezitím inkvizice vtrhla i do jejich domu a obvinili Rose z čarodějnictví. Ať se snažil sebevíc nedokázal zesláblý James své ženě nijak pomoci.
O čtrnáct dní později, kdy již oplýval silou o které se nikomu ani nesní se rozhodl vykonat mstu na muži, který upálení jeho chotě nakázal. Dalšího dne ráno našli inkvizitora vykuchaného v jeho domě. Jeho vnitřnosti a mozek však chyběli.
Od těchto událostí uběhly již tři roky, během kterých James stále pracuje jako hrobník, který si rád čas od času pochutná na některé části místních nebožtíků.
 
 

Magický prsten potlačující hlad po lidském mase


 


Přeživší roku 1692

QUEST: Obchodník

Žádné komentáře:

Okomentovat