obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/13/2017

Henry Montgomery

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/02/henry-montgomery.html


Přezdívka hráče: Mercy
Jméno a příjmení: Henry Montgomery
Stav: Svobodný
Rodina:
  • Emma Montgomery - matka - Byla usvědčena z čarodějnictví a upálena. Henry jí měl strašně rád a pořád se nějak nemůže vyrovnat s tím, že o ni přišel. Chybí mu.
  • Drew Montgomery - otec - Od doby, co se s matkou ocitli v Salemu, nic o něm neví. Než od něj odjeli, tak byl jeho otec skoro pořád v práci a netrávili spolu mov času, ale i tak si ho na svého syna našel. Henry ho má rád a pořád doufá, že si ho najde.
  • Samantha Dalton - Kamarádka a spolupracovnice jeho matky. Po její smrti se ho ujala. Zná se s ní už od doby, co se do Salemu dostal. Má ji rád a je rád za to, že se ho ujala právě ona. Říká jí Sam.
  • Christopher Dalton - Bratr Samanthy, bydlí společně s ním a Samanthou u něj v nevěstinci. Henrymu nepřijde, že by ho měl nějak zvlášť v lásce a povětšinou se od něj drží dál, ale nic proti němu nemá.
Rasa: Člověk
Věk: 9
Povolání/Kasta: - / Nižší třída
Náboženské přesvědčení: Když byl ještě doma v L.A. moc se o Boha nezajímal, ale, když se s maminkou ocitli tady v Salemu, začal se na něj obracet, jenže potom, co ji upálili za čarodějnicví, opět na Boha zanevřel, protože nemohl pochopit, proč mu to udělal.
Portrét: Jared Gilmore

 
Vždycky to byl hodný a chytrý kluk. Nedalo by se o něm říct snad jedno křivé slovo. Poslouchal své rodiče, učil se a dělal, co se po něm chtělo. Dalo by se říct, že je to pořád bezproblémový malý chlapec, akorát od doby, co se s maminkou ocitli v Salemu, často lže. Nelíbí se mu, že musí lidem lhát, ale musí, protože, kdyby říkal lidem úplně všechno, třeba odkud se tam oba vzali, tak by ho mohli prohlásit za čaroděje a stejně jako jeho maminku ho upálit. Právě jeho maminka mu řekla, aby nemluvil o jejich době, že se o ní nesmí ani slůvkem zmínit. Proto mu nejde do hlavy, jak zrovna u ní mohli říct, že je čarodějnice, dávala si pozor víc než on. Nechápe to a moc mu chybí. Cítí se bez ní osaměle a od její smrti je ještě zamlklejší, než býval. Od té doby si hodně často kreslí. Nerad mluví o tom, jak mu je a tak to vykresluje na papír. Když ho ale zrovna netrápí chmury z toho, že mu zemřela maminka, je i skoro upovídaný, veselý a usměvavý, zatím si sice netroufá na opravdový úsměv, ale aspoň pokus se počítá. Má rád lidskou společnost, ale jen málokdo ho dokáže pochopit natolik, aby se s ním chtěl bavit. Je to těžké i pro něj, neví o čem se má s člověkem bavit, nikdy s lidma neuměl moc mluvit a teď, když nemůže mluvit o ničem z jeho doby, je to pro něj ještě těžší. Proto je rád, že tu má aspoň Sam. Může si s ní povídat a má jí svým způsobem rád. Často si s ní povídá o vědě a strašně se baví tím, když mu nerozumí a vůbec netuší o čem mluví. Neví, co by dělal, kdyby tady neměl ani ji.
Zlozvyky: Jeho největším zlozvykem bývaly asi videohry, ale tady v Salemu se za jeho zlozvyk dá považovat lhaní, protože nemůže mluvit o všem. Taky si až moc často hraje na to, že je dospělý, nechce vyhlížet jak dítě a nechce, aby s ním tak Sam jednala, potom se hrozně rád chová, jakoby ona byla dítě, o které se on stará. To jí potom hlídá večerku a říká pohádky na dobrou noc. Má potom silný pocit zadostiučinění.
 


Základní schopnosti:
▲ Instinkt
▲ Empatie - střední 
Schopnosti navíc:
▲ Tvorba pastí - silnější
▲ Nadání vycítit nadpřirozeno - pouze slabě a nejistě
Nikdy se nezajímal o žádné sporty nebo bojové umění. Nepral se s ostatními kluky svého věku, spíš se učil nebo hrát videohry, takže se neumí prát, ale je hodně chytrý, takže to tím vyvažuje. Má velmi silnou logiku, vždy jí měl, proto mu vždycky šla matematika, fyzika a podobné předměty, tady v Salemu svoje znalosti využívá hlavně v tom, že konstruuje všeljaké pasti. Zakresluje si náčrty, dělá výpočty a potom je dělá v reálu. Začíná se v tom zlepšovat. Na papír ale nečárá jen své pasti, celkově taky hezky kreslí a často se zrovna kresbou zabavuje.
 

Narodil se dvěma policistům, kteří ho od mala vedli k čestnému životu. Neměl s tím sebemenší problém. Jeho otec si přál, aby se jednou taky stal i on ochráncem zákona, ale brzy se ukázalo, že udržování pořádku v ulicích a chytání zločinců nebude nic pro něj. Už od mala na něm bylo znát, že překypuje intelektem. Byl zvláštní dítě. Co se týkalo školy byl hodně napřed, naučil se sám číst i psát, ještě než do ní vůbec nastoupil a vědomostmi vysoce převyšoval ostatní. Měl čistý zájem o vědu a bavilo ho zkoušet ji v praxi. Jeho rodiče to ale moc nechápali a snažili se ho cpát do různých bojových i normálních sportů. Brzo to ale naštěstí pro něj vzadali a došlo jim, že z jejich synka policajt nebude. Ale potom začly ta jejich hádky, kterých si myslel, že je zavinil on. Nesnášel, když se jeho rodiče hádali, ještě horší bylo, když se usmířili a potom začali nanovo. Jednou, když to vypadalo, že se zase usmířili, se rozhodli, že pojedou na výlet. Henry měl radost, že to mezi nimi bylo zase dobré a že spolu někam pojedou, ale jeho otce na poslední chvíli odvolali, takže s maminkou jeli sami. Někde nedaleko Salemu jim došel benzín. On osobně si myslel, že by bylo lepší zůstat v autě na nějaké projíždějící auto, ale jeho maminka byla rozhodnutá, že projdou lesem a nejdou nějaké město. Když tam ale byli, napadlo je nějaké zvíře a ošklivě poranilo jeho maminku, snažili se najít město o to víc a potom se ztratili v mlze. Když se z té mlhy potom dostali, byli na neznámém místě a následně zjistili, že i v jim neznámém čase. Chvíli jim to činilo problém, ale potom si jeho maminka našla práci. U mámy v práci potkali Sam, ihned si spolu sedli, sice nebyla intelektem na jeho úrovni, ale taky nebyla hloupá jako všichni lidi kolem. Všechno se zdálo být v pořádku, tedy do chvíle než se všechno opět pokazilo. Jeho maminku usvědšili z čarodějnictví a jemu se začalo opět všechno hroutit. Nějakou dobu se schovával a potom ho našla Sam. Vzala si ho k sobě a ke svému bratrovi do místního vykřičeného domu. Její bratr z toho neměl zrovna radost, ale ona si i tak nechala, byl rád, že mu zbyla aspoň ona a její bratr, který o něj sice nejevil zájem, ale Henry proti němu nic nemá.



xxx





Žádné komentáře:

Okomentovat