obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/25/2017

Loren F. Sappington

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/02/loren-f-sappington.html

Přezdívka hráče: Val
Jméno a příjmení: Loren F. Sappington
Stav: Svobodná
Rodina:
  • Gretchen L. Sappington (Matka) +
Gretchen se narodila farmářské rodině v jedné malé vesnici. S Loren měla dobrý vztah, ale moc dlouho spolu nebyli.
  • Bertrand D. Sappington (Otec) +
Bertrand si ve svých dvaceti letech splnil svůj sen a dal se do armády. Bohužel, nebo spíš bohudík se již po půl roce vrátil se zraněním, kvůli kterému musel změnit svůj životní cíl. Stal se kovář, jak si odjakživa přál jeho otec. Jednu dobrou stránku to ale mělo - potkal svoji životní lásku, Gretchen, která měla dům nedaleko kovárny. Poté, co umřela se o jejich děti musel starat sám.
  • Michael S. Sappington (Bratr) +
Michael byl nejen Lorenin bratr a dvojče, ale také nejlepší přítel. Měli mezi sebou skvělý vztah - a jak se tak říká, když se může něco může pokazit, tak se to pokazí.
Rasa: Člověk
Věk: 20
Povolání/Kasta: Voják
Náboženské přesvědčení: Jelikož Lorenina matka byla hodně věřící žena, přenesla to i na své děti. Nicméně Loren ztratila víru v den, kdy ztratila své blízké.
Portrét: Lily-Rose Melody Depp
 

Když se s Loren potkáte, jen marně můžete hledat úsměv. Jediné, co můžete nalézt je neutrální, nicneříkající výraz či až chladná tvář. Většinou si drží od ostatních lidí odstup, což ji ale dává šanci si je prohlédnout a odhadnout. Někdy dokáže v lidech číst jako v otevřené knize, bohužel to ale není stálá vlastnost.

Každý obyvatel tohoto města, této země má nějaké tajemství, které nikomu neřekl. Loren ho taky má. Každý ví, že něco tají, ale marně byste hledali co. Zeptat se jí nemá cenu, neodpověděla by vám. Jen by se jí něco zalesklo v očích, vzápětí to zmizelo a opět by tu byla chladná tvář.

Když vám poví, co je Lorenino povolání, nejspíš tomu nejdřív nemůžete uvěřit. Ač se snaží Loren tvářit jakkoliv, pořád je to mladá dívka s nezkušenou tváří a působí křehce. Kdo ví, jak se to mohlo stát, že se dala na tuto dráhu, ale, když se náhodou ukáže šance bližšího seznámení, dojde vám, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí, které si mohla vybrat.

Zlozvyky: Když opomeneme klasické neškodné nešvary, můžeme naleznout zlozvyk, který není, jako mnoho jiných, vidět na povrchu. Jeho vznik začíná přímo mnohých úzkostlivých situacích, kterými si tato osoba prošla. Jde také o myšlenku, že nic není jen tak – všechno má nějakou příčinu, a tak Loren začala hledat příčiny všech nepříjemných chvílích svého života. Tato myšlenka je sama o sobě nejspíš dobrá, až na to, že nic se nemá přehánět. Loren přidává chyby k lidem, kteří za situaci vůbec nemohou, včetně jí. Například smrt její matky. V Lorenině hlavě se usadila myšlenka, že za smrt její matky může ona sama. Ona sama totiž měla ráda houby, a jelikož měla narozeniny, její matka se vypravila do lesa, aby ji udělala radost. Je to nesmyslné, ale Loren si to dodnes vyčítá. A tak je to v podobných situacích. Někomu možná přijde, že by to nemuselo patřit do zlozvyků, ale patří, a to právoplatně. Ovlivňuje to většinu činů, které Loren udělá.



Základní schopnosti:
▲ Instinkt
▲ Empatie - různé úrovně [střední]

Schopnosti navíc:


▲ Boj beze zbraně [slabší]
▲ Boj se zbraní - palné [silnější]

Loren ovládá spíše to, co umí správný kluk, a to protože ji to učili. Kdežto ale velice zaostává v čistě holčičích pracích, které by měla znát každá žena v domácnosti. Vařit moc neumí, proto má většinou studená jídla, často i nepoživatelná. Praní ji také moc nejde, ovládá pouze základy, se kterými si vystačí. Další činnost, která ji trochu chybí i v jejím povolání, je naprostá neschopnost v jakémkoliv léčitelství. Když byla Loren mladší, dělalo se ji i špatně z krve, a i když se o to snažili oba rodiče, nedokázala se naučit ani první pomoc.


Loren se narodila společně se svým bratrem Michaelem do vesnice nedaleko města Lynn. Její matka Gretchen pracovala na rodinné farmě a otec Bertrand, bývalý voják, byl kovář. Gretchen měla sice jako jediné dítě zdědit celé hospodářství, ale kvůli dluhům její rodiny ji ho po smrti otce zabavili a musela začít s Bertrandem od znova.
Loren a Michael měli krásné dětství, a to i když jejich matka umřela docela brzy. Jednoho dne odešla do lesa, večer nepřišla domů a druhý den ji našli utopenou v lese. Jejich otce to sice několik dnů, týdnů...drtilo, jak by ne, ale musel se sebrat a ujmout se výchovy svých dvou dětí sám. Často je bral sebou do kovárny, kde je učil k boji. Oba. Jelikož sám nemohl být už vojákem, přál si, aby se jimi stali alespoň jeho děti. Oba. Loren měla být kluk, protože Bertrand si kdysi přál dva kluky.

Jeho sen ale zdědil pouze Michael, Loren si vždycky chtěla být soudkyní. Její otec ale tohle povolání rovnou zavrhl, protože neměli ani dostatek peněz na potřebné vzdělání. Většinu času trávila tato dívka ve společnosti svého bratra a jeho kamarádů, chlapců. Měla i krátké vlasy, chovala se většinou jako oni, byla jako chlapec, kterého chtěl otec. Možná to bylo proto, že se tak k ní lidé chovali.

O klucích nejdřív vždycky smýšlela jen jako o kamarádech. Až pak, když byla starší, se o ně začala zajímat trochu jinak.

Všechno ale jednou končí. Zvrat přišel nečekaně. Bertrand Sappington neměl s několika lidmi dobré vztahy, kdo ví, možná to bylo proto, že na jednu stranu to byl sice milující otec, učitel, přítel, ale na druhou stranu člověk opředený mnoha tajemství, které tajil i před vlastní rodinou. Prostě jednou v noci začal v kovárně nezastavitelný požár. Bertrand zemřel ve spánku, uhořel. Ani jedno z dětí se nenašlo, a proto si sousedé této tajemné rodiny namluvili, že nejspíš shořeli s domem. Smrt strašná, všechno strašné, ale pro ně život šel dál. Avšak dvě dospělé děti utekli. Kam? Není jisté. Loren se dostala do Salemu sama. Kde je její bratr? Co se doopravdy stalo onen večer v kovárně? Kde byla ty tři roky, po požáru, než se dostala sem?

xxx
 

Jaro 1693

Žádné komentáře:

Okomentovat