obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

3/26/2018

Quest: Výroční Salemský ples

Řinčení skleniček, smích nad otřepanými komplimenty i dusná vůně kvalitního tabáku. Dámy protáčené v náručí mužů, kteří se chtějí předvést před svými protivníky a možná si i nabrnknout novou společnici pro dny, kdy je manželství sužuje na hrdle. Svět, jaký může spatřit pouze okruh vysoce postavených obyvatel Salemu. 
Tohle je ples na počest jeho vůdců.
 

Každý z místních, či jen pouhý návštěvník, jistě slyšel o těch, kteří se ujali spravování městečka známého jako Salem. Pro někoho město plné hříchu, kde čarodějnictví bují nejen pod povrchem ale i mezi zdejšími, pro jiné nový začátek daleko od protestanské Anglie, která v tichosti válčí s Francií ležící  na protějším břehu. Po starém správci se slehla zem. Jeho duše sotva odpočívá v pokoji, neboť mu život byl vzat rukou vlastní manželky, stále ještě čerstvé vdovy, madam Kelley, která se stala jednou z nejlepších partií pro staré mládence i velmi cílevědomé muže s řadou zkušeností. Stále pozoruhodně krásná Amélie, jíž muži padají k nohám pod dotekem pouhého pohledu tmavých očí, tak znovu pořádá každoroční slavnost, kde nesmí chybět nikdo, kdo ve světě politiky a chodu města něco znamená - ať už samotní členové městské rady, nebo zámožní obchodníci, bez nichž by se Salem neobešel. Kde kdo se tak bude snažit vlichotit se této poněkud povětrné ženě do přízně, spřádají plány o získání si její pozornosti a náklonnosti, či možná, jak na ni spáchat atentát? A přitom nikdo netuší, čeho je tato žena schopna.
 
https://agirlynerd.files.wordpress.com/2016/09/ball.gif?w=640 

Letos by tomu bylo jedenáct let, co by Amélie byla provdána za otylého, slizského bývalého správce městečka Salem, leč není tomu tak. Pro tento jedinečný večer shodila černý vdovský šat a zahalila se do šperků a krajek, které jasně prezentují bohatství a zámožný stav stále vitální ženy. Víno teče plným proudem, hudba vyhrává do pozdního rána, kdy se na obloze objevují první červánky. Ples je zkrátka událostí, o které se ještě nějaký ten čas bude hovořit.
 
https://78.media.tumblr.com/20aa7cba92421d2d79696cd6da37a069/tumblr_nlib0rfZGA1trmftyo1_500.gif 

Je tedy na vás, zda se účastníte questu či nikoliv, vše je zcela dobrovolné. Krásná Amélie vás bude ve svém sídle očekávat od 28. března do 5. dubna, než radovánky skončí. Hra nebude moderována vypravěčem, tudíž je vše na vašem hraní. Nadále můžete pokračovat v rozehraných hrách na hlavních dějových liniích (Město, Okolí).
Pokud se chcete zúčastnit questu, přihlašte se, prosím, pod článek v komentářích se svou přezdívkou a jménem postavy, které na tuto zábavu posíláte


Tento quest si může nést následky do hlavní dějové linie!
Varování: Vaše postavy se mohou zranit nebo být proklety!
Přejeme pěknou zábavu.

11 komentářů:

  1. Jack - beru Victora 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní3/27/2018

    Sunny - Silas a Scarlett

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní3/27/2018

    Deucalion - Jonathan Shareburg.

    OdpovědětVymazat
  4. Mercinka :3
    Posílám Penelope, Doriho a Seba
    S tím, že si nejsem jistá, jestli zmíněné může pošlu oba... V případě zájmu o společníka se mi hlašte na chatu, znát soudce a kapitána stráží se vyplatí

    OdpovědětVymazat
  5. Biá posílá Ashera, ať to stojí za to))

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní3/28/2018

    Viko - posílám Jamese :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní3/28/2018

    Viko - posílám ještě Joea

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní3/28/2018

      Bez Joea tedy, aby jsem to stíhala. Tak pošlu jenom Jamesíka.. :)

      Vymazat
  8. Anonymní3/29/2018

    Tak dobre skúsime a uvidíme Strider sa pokúsi nejak zakomponovať trochu Asociálneho Aragorna do spoločnosti.

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní3/29/2018

    Bloo vstala z mrtvých a vezme Clary, Miga a možnâ Rose :)

    OdpovědětVymazat
  10. Anonymní3/30/2018

    Red - beru Rowan. ^^

    OdpovědětVymazat