obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/24/2018

Penelope Mia Chamberlain

https://town-of-salem.blogspot.cz/2018/02/penelope-mia-chamberlain.html


Přezdívka hráče: Mercy
Jméno a příjmení: Penelope Mia Chamberlain
Stav: Svobodná
Rodina:
  • Beatris Freya Chamberlain - Milovaná matka, která s ní nebyla ani pět minut, než odešla do věčných lovišť, jelikož zemřela po jejím porodu.
  • William Castor Chamberlain - Otec, který se více věnoval obchodům a investicím, než-li svým dětem. Zemřel, když se opilý porval v krčmě, ale ten druhý měl nůž.
  • William J. Chamberlain - Úžasný starší bratr. Když nepočítá chůvy, tak byl on jediný člověk, co se o ni staral. Před rokem se vrátil domů jako válečný hrdina a deset měsíců na to ho zastřelil zloděj, jež chtěl okrást nějakou stařenu.
  • Joseph Lyonel Galloway - Bývalý snoubenec, s kterým po smrti bratra ze dne na den zrušila zasnoubení. Asi ho trochu nakrkla, protože přísahal, že ho ještě bude prosit, aby si ji vzal. Vlastně ji obral skoro o všechen majetek, protože žena nemůže nic vlastnit.
  • Miguel Isaac Cortez - Starý známý bratra z armády. Prý mu dlužil službu, takže teď po jeho smrti se o ni má postarat. Co slyšela je to ožrala a samé další dobré věci.
  • Sophia Foster - Její komorná. Pracuje pro její rodinu od svého i jejího dětství, takže není divu, že si ji vzala sebou. Taktéž je to sirota a navíc její důvěrnice.

Rasa: Člověk
Věk: 23
Povolání/Kasta: Nižší šlechta/výšší společnost // Šenkýřka/nižší třída (v budoucnu)
Náboženské přesvědčení: Nikdy nevěnovala pozornost žádnému náboženství, byla moc zahleděná sama do sebe. Chodí ale do kostela, aby se neřeklo.
Portrét: Riley Rasmussen

https://i.pinimg.com/564x/f9/14/04/f91404d9c6d8b68a4e6fd0f1c0805cc2.jpghttps://68.media.tumblr.com/bab3f1ea044baba56fd17eaa192ff881/tumblr_ojzhb2uP5O1vf58y1o1_540.jpg
  

Mia, to je zkrátka a dobře rozmazlený spratek. Vždycky jí všechno přišlo rovnou pod nos a úplně každý jí híčkal a rozmazoval už od maliča, takže není divu, že pro nic nehne brvou, když nemusí a je povýšenecká nad všemi ostatními. Ale samozřejmě se kultivovala samo i jiným směrem než jen tímto. Je paličatá a stojí si za svým, když nic nazabírá, prostě si to vydupe. Dalo by se to považovat za dětinské, ale ona je taková. Má ve zvyku mít vždy poslední slovo a myslí si o sobě, kdo ví, jak není chytrá, i když je na světě mnohem chytřejších lidí. Ale světlá stránka její povahy je, že se aspoň ve světě neztratí, protože její nevymáchaná pusa nejde přeslechnout a její arogantní vystupování zase přehlédnout. Zkrátka slečinka s nosánkem pěkně nahoru.

Taky je hodně hádavá a ráda ostatním něco dokazuje, takže, když je někdo dost chytrý na to, aby jí řekl, že na něco nemá, spolehlivě ji donutí to udělat, protože ona se prostě nenechá zostudit. Umanutost měli asi v rodině a ona je umanutá ažaž. Vždycky dosáhla toho, čeho chtěla a vždycky toho dosáhne, i kdyby měla jít přes mrtvoly. O jejím odhodlání nemůže být pochyb.

Když jí ale člověk pozná, je i docela normální. I když pořád arogantní, hádavá a soutěživá. Dokáže být i milá, starostlivá a přátelská. Pro lidi v okruhu přátel je schopná čehokoli, klidně i vraždy -i když to ještě není potvrzené-, prostě skupinka šťastlivců, které má vyjímečně radši než sebe. Ale nadruhou stranu nesnáší, když se okolo těchto lidí někdo motá. Je hrozná žárlivka, ať už jde o muže nebo o přátele. Když se jí někdo snaží přebrat jedno nebo druhé, je příšerně agresivní a klidně by se s někým porvala. Potom se tomu ale dokáže zasmát, když je jí vše objasněno a tak dále a tak dále. Taky je dost sarkastická a občas mívá nemístné narážky.

Zlozvyky: Když je nervózní nebo není něco po jejím, klepe podpatkem o zem. Při soustředění si kouše spodní ret -fajn kouše si ho skoro pořád, ne jen při soustředění- a namotává si vlasy na prst. Jako každý normální člověk koulí očima. V případě, že ji někdo vážně vytočí, zatímá ruce v pěst tak silně, že si nehty protne kůži dlaně. Když jí někdo peskuje, dělá zpruzené ksichty, mimo veřejnost.


Základní schopnosti:
▲ Instinkt
▲ Empatie - slabá

Schopnosti navíc:
▲ Boj beze zbraně - slabší
▲ Jezdectví - silnější

Díky tomu, že její bratr trval na tom, že i ona by se měla dokázat ubránit, se od něj naučila pár 'chvatů', ale ještě nikdy je nemusela skutečně použít, takže neví, zda by toho vůbec zvládla využít. Co se týče jízdy na koni, je to pro ni skoro druhá přirozenost, nikdy s ní neměla problém.

A co naopak vůbec neumí, jsou ženské práce. Nikdy nemusela hnout prstem, aby si vyprala, uvařila nebo něco takového. Jediné, co zvládá sama je samozřejmě ošacení, ale na to má taky lidi.


Narodila se za deštivého odpoledne, plného křiku a zmatku. Nikdo nevěděl, komu pomoct prvnímu, jestli jí nebo její matce. Nakonec se to vyřešilo minutu na to, když její matka přestala dýchat a odešla. V tu ránu ji dal otec do náruče kojné a tak skončil jejich vztah, víceméně. Dával jí za vinu smrt Beatris a nechtěl ji ani vidět. Ale jí to nějak zvlášť nevadilo. Měla všechno, na co si ukázala a chůvy jí rozmazlovaly, takže byla v klidu. Taky si s ní často hrál její starší bratr William. Byl o šest let starší, ale rozumněli si. Učil jí všemožné kraviny a lumpárny, ale v jejích sedmi ho otec poslal pryč, aby se učil boji a podobným blbostem. Moc se nestaral o to, že posílá svého syna do války, když by měl potom převzít jejich majetek.

Každopádně z ní rostla krásná slečna s nosánkem krásně nahoru, protože ji v tom všichni jenom podporavali. Každý jí čechral peří a vychvaloval jí. Účastnila se všech snobských večírků, na které jí otec posílal v naději, že se někdo chytne a výhodně ji prodá nevětší nabídce. V jejích šestnácti tohle vyntavování ale skončilo, když ho někdo v krčmě vykuchal jak vepře. Díky tomu se jí ujala nějaká vzdálená příbuzná, se kterou se ale moc nebavila, protože to byla podivínka a celkově byla nevkusná a nevychovaná. Ale taky ji posílala na večírky jako mladou jalovici, kterou chtěla výhodně prodat. To byl asi další rodiný zvyk. Každopádně ji to nijak netrápilo, večírky a podobné akce ji bavili. Drbala se svými přítekyněmi zdejší mládence při čajových dýchancích, nosila krásné šaty a uživala si pozornosti.

Nakonec ji ale stejně nechtěl za manželku, s čímž neměla sebemenší problém. Jelikož muži v nabídce nebyli ani dost pohlední na to, aby o ně chtěla projevit větší zájem. Tak to šlo alespoň do jejích dvaadvaceti, než se vrátil její bratr jakožto válečný hrdina. Opět převzal rodinný podnik a mohla se odstěhovat od té divné tetky. Jenže Will by víc akční než její otec a tetka dohromady, protože se mu po čtyrech měsících povedlo obstarat jí snoubence. Byla z toho v háji, ale nechtěla se na něj zlobit, chtěl aby se o ni někdo postaral a tak vůbec. Ale její snoubenec se jí vůbec nezamouval. Ano, pohledný byl, jenže to byl hrubián a takového ona určitě nechtěla. Takže pořád odkládala datum svatby až do chvíle, kdy její milovaný bratr zemřel. Díky tomu, že byl tak obětavý a vždy chtěl všem pomoct. To Miu zranilo a ukradlo jí to kus duše. Ale využila toho i ve svůj prospěch. Zrušila svoje zasnoubení a v bratrově závěti se chytila jména muže, který mu dlužil laskavost a případě jeho umrtí chtěl, aby se o ni kdyžtak postaral. Takže mohla v klidu odejít do Salemu a nestarat se o Gallowaye, který jí ale bohužel uzurpoval skoro všechen majetek, až na její šaty šperky a ostatní její věci. Takže odjela směrem do Salemu se svojí komornou a truhlami s oblečením, botami a dalšími zbytečnostmi, které ji teď byly houby platné, když neměla žádný jiný majetek a peníze. Protože jak už tomu tak bývá, stříbro poctu rodu vrácí, jenže chudý šlechtic jméno ztrácí a ona teď bohužel zažívá tu druhou možnost.


xxx


Žádné komentáře:

Okomentovat