obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

2/16/2017

QUEST: Na hranici s ní!

V rukou vesničanů plály pochodně. Obyvatelé Salemu, vyrušeni nenadálým rozruchem, vycházeli ze svých domů a dívali se na skupinku, která vlekla nebohou dívku ven ze dveří.
„Pusťte mě!“ vykřiklo konečně prostovlasé děvče. „Co to děláte? Kam mě to vedete? Co se to děje?!“
Ale nikdo jí neodpovídal. 


"Nepohlížej čarodějnici do očí, uhrane tě!" Nejednou těmito slovy varovaly rodiny své blízké, neboť prokletí od těchto žen přinášelo neštěstí na každém rohu. Tato zima není výjimkou - chladná, tesklivá, beroucí si životy, když skrz na skrz ve společnosti Smrtky prochází městem, aby vehnala do očí místních slzy a strach nejen ze sousedů ale i ze svých vlastních příbuzných. Ta letošní se zdá obzvláště krutou společnicí, na každém kroku je slyšet pláč a hysterické kvílení matek, jež přišly o své milované potomky. Protože spolu se zimou přišla nejen smrt ale i mor. Se svým černým pláštěm, utkaným z neštěstí a černých boláků, se toulá Salemem a nikdo neví, u kterých dveří zaklepe příště.
Co víte?
Pro místní není tak těžké si domyslet, že za vše může čarodějnice a její pomstychtivá kletba, jež má potrestat každého, kdo dotyčné byť jen zkřížil cestu. V domě správce je svolána mětská rada, připravená řešit nepříjemný úkol - co s tím? Kdo je viníkem a jak ho potrestat? Snad pouze v posledním bodě mají jasno - hranice děvku ďáblovu pošle do věčného zatracení a spolu s ní i morovou epidemii řádící ulicemi.

Obvinění padne na dvě zdejší ženy: Emmu Montgomery, podivnou plavovlasou ženu, jež byla nařknuta již minulého roku a od té doby po ní není vidu ani slechu, ačkoliv se šušká, že žije ukrytá kdesi v lesích, mezi jejichž stromy bloudí, hledaje vysvobození, a Morgan Halle, zlodějka, jež už byla několikrát načapána při krádeži. Nemálo mužů tvrdí, že je uhranula svýma černýma očima a ženy se zapřísahají, že ji viděly hovořit s havrany a kočkami.

A zatímco vojáci ctihodného vrchního strážce zákona, Shaye P. Cormaca, prohledávají každý dům s výhružkou, že kdokoliv ukrývá pod svou střechou čarodějnici, bude obviněn z napomáhání, místní kat si už brousí sekeru. V okovech spoutané jsou odvedeny do žaláře, ústa zacpaná roubíkem, oči zavázané silným pruhem látky. Několik dní trvá výslech v podobě krvavé tortury za přítomnosti zástupců inkvizice, kata i samotného soudce, který opakovaně nabízí ženám možnost se přiznat ke svým hříchům za cenu omilosrdnění jejich duší zžíraných temnými silami. Jedna se přizná, ta druhá? Odmítá s výsměchem na rtech.

Na náměstí se mezitím staví hranice. Kmeny stromů, klády a větve úhledně naskládány na sebe a uprostřed toho dva sloupy. Nejeden z obyvatel polkne nad představou bolesti, kterou si obě ženy prožijí při žáru ohně stravujících jejich těla. Nikdo nepochybuje, že tímto mor skončí. Je to však pravda?

Je tedy na vás, zda se účastníte questu či nikoliv, vše je zcela dobrovolné. Hranice a pach spáleného masa vás bude provázet od 6. února do 16. února s možností prodloužení dle potřeb. [Předem varuji, že během 13. až 14. ledna nebudu moci být k dispozici, budu pracovně vytížená. Bude možné však využít pomocné síly v podobě Akiho a Lauri, kteří se mohou ujmout vedení za osud] Poprosím všechny zájemce, aby odehráli alespoň 3 posty v průběhu celého eventu. Nadále můžete pokračovat v rozehraných hrách na hlavních dějových liniích (Město, Okolí).
Pokud se chcete zúčastnit questu, přihlašte se, prosím, pod článek v komentářích se svou přezdívkou a jménem postavy, kterou na tento úkol posíláte. Je možno zaslat pouze jednu postavu od jednoho hráče - výjimku tvoří hráči s důležitými funkcemi v rámci postav [kat, soudce, lékař a podobně].

Tento quest si ponese následky do hlavní dějové linie!
Varování: Vaše postavy se mohou zranit nebo být proklety!
Přejeme pěknou zábavu.

- adminteam tosalem

9 komentářů:

  1. Anonymní1/26/2017

    Jack:
    Victor Havers
    Angel Reynard

    OdpovědětVymazat
  2. Laurenka:
    Remi a Gery
    (& případný políček pro každého, kdo bude zlobit ruku osudu :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní1/26/2017

    Aki
    Lucius Reynard
    + Krev

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní1/26/2017

    Shay:
    Seth Michaelson

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní1/26/2017

    Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní1/26/2017

    Torak

    James Teach
    Frank Bridge

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní1/26/2017

    gothico:
    eduard rose

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní1/28/2017

    Mercy
    Isabell Marie McKinley

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní2/05/2017

    Leita:
    Freya Hickrey

    OdpovědětVymazat