obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

10/27/2017

Zachariah Kenneth

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/10/zachariah-kenneth.html


Přezdívka hráče: Zachariah
Jméno a příjmení: Zachariah Kenneth
Stav: Svobodný
Rodina:
  • Mladší sestra Amelia Kenneth: Mrtvá.
  • Starší bratr Aidan Kenneth: Mrtvý.
Rasa: Zaprodaný, dříve čaroděj.
Věk: 150 let po vizuální stránce však zůstal v 35 letech, tedy ve věku, kdy svou duši upsal.
Povolání/Kasta: Kdysi lékař, dnes pochybný experimentátor využívající své pacienty především k tomu aby se mohl živit na jejich duších.
Náboženské přesvědčení:  "Ve vědění je moc." Věří především sám sobě.
Portrét: Benedict Cumberbatch

http://78.media.tumblr.com/f29b0818c948bd9e3e09727c0803cbb4/tumblr_ol98z0ODs51trs5foo1_500.png

Výškově na tom není vůbec špatně, měří zhruba 1,85m, souměrně osvalenou postavu doplňují dobře stavěná, širší ramena... Celistvost jen podtrhuje hrdé držení těla a alabastrově bledá pleť.

Sice se nedá říci že by se živil fyzicky kdovíjak náročnou prací, ale udržování kondice již tak nějak patří k jeho životnímu stylu. Když žijete tak dlouho jako on, dříve či později si najdete nějakou formu rozvrhu a činností kterými si zachováváte zdravý rozum. Navíc někteří pacienti ne úplně vždy spolupracují...

Jeho tváři zajímavých rysů bezpochyby dominují pronikavé oči které vám budou připadat pokaždé jiné, záleží na míře světla a vašem úhlu pohledu, přes to, nejdominantnějšími barvami jsou bezpochyby modrá a zelená, zbylé barvy jsou pouze výsledkem roztroušené kombinace těch dvou. Pronikavý pohled je ohraničen tmavým obočím, pak následuje výraznější nos a plnější rty... Zachariah by se nedal označit za typicky krásného, nicméně to čím si vás získá je bezpochyby charisma kterého má více než jen dost.

Co se týče oblékání, převládají převážně tmavé barvy, nejvíce černá. Vyjímku tvoří pouze doplňky či košile u nichž převládají světlejší barvy - má rád kontrast.

Zvláštnosti: Cejch kterým si jej démon označil, nachází se v oblasti levé lopatky.

http://danielhuscroft.com/wp-content/uploads/2017/07/tattoo-design-eye-1-158f5989633a5bb8ac1af025fb451e47-jpg.jpg



Zachariah by se dal charakterizovat jako chladná, odměřená osoba u níž nikdy doopravdy nezjistíte, co se odehrává uvnitř. Ať už se tváří jakkoliv nebo říká cokoliv, to co si skutečně myslí zůstává povětšinou skryto.
Jak již několik řádků výše napovídá, Zachariah je značně komplikovaný, a je velmi těžké jej pochopit, né-li dokonce nemožné a co si budeme nalhávat, někoho jako je on snad ani nikdo chápat nechce. Nutno podotknout že ani on sám tak úplně neví kdo vlastně je, nebo co vlastně chce což mají za následek dlouhá léta která se na psychice člověka dříve či později zkrátka podepíší (150 let není zrovna málo).
Tak či onak, už při prvním setkání na vás dýchne nemalá dávka charismatu a tajemna, které se okolo jeho osoby vznáší jako mlžný opar. Opar, za nímž se skrývá jeho skutečné já. Chladné, povrchní, bezohledné a kruté, ale tyto vlastnosti jsou tím posledním co by jste si k němu přiřadili. Minimálně do té doby než (a pokud) se vám podaří jej trochu lépe poznat, ale mnoho šancí tomu nedávejme.
Úsměv je něco, co na jeho bezesporu zajímavě řezané tváři uzříte jen velmi zřídka. Není ten typ co by se usmíval jen proto že to udělá někdo jiný, obvykle si zachovává svou netečnou masku. Skoro jako by neexistovalo nic co by jej dovedlo vyvést z míry - což není tak úplně pravda. Pochopitelně existují věci které se jej dokáží dotknout, ale je jich jen velmi málo a když už k něčemu takovému dojde, zřídka kdy to dá nějak více najevo, spíše má sklony dusit to v sobě a po nějakém časovém úseku vám to předhodí i s úroky. Ano, je dosti pomstychtivý.
Rozhodně to není někdo, kdo má ve zvyku podlézat, natož aby se snad před někým ponižoval. Má svou hrdost která vašemu zkoumavějšímu pohledu jistě neunikne, už jen z jeho aristokratického vystupování je zcela zjevné že je to člověk který si je sám sebou jistý. Vždy jedná s jistotou a přesností, nikdy nic nenechává jen na náhodě. Je to člověk spoléhající se především na logiku a svůj vlastní, analytický úsudek který považuje za zcela bezchybný, tudíž oplývá i jistou dávkou té arogance která však není natolik do očí bijící neboť je částečně skryta právě za onou sebejistotou která může někomu připadat svým způsobem přitažlivá.
Navzdory tomu že jeho vlastní citová stránka značně pokulhává, nečiní mu problém pochopit pocity a pohnutky druhého, nebo se tak přinejmenším alespoň tváří. Když s ním hovoříte, můžete docela snadno nabýt pocitu, že vám naslouchá a rozumí neboť je schopen vaši vlastní řeč přeformulovat tak, jako by jste právě rozebírané téma měli společné. Dokonce můžete mít pocit, jako by jste se znali léta ale ať už si budete jakkoliv jistí tím že jej znáte, mýlíte se. Tak jako si jej mnoho lidí snadno vpustí do života, on si do toho svého nevpustí nikoho. Nikdy. On ve skutečnosti o vaši společnost nestojí, nestojí o nikoho. Možná tomu tak nebylo úplně vždy, ale od jisté doby se soustředí pouze sám na sebe a své vlastní cíle. Za tu dobu co je na světě již okusil pomíjivost života. Většina těch které poznal, nebo těch na kterých mu nějakým způsobem záleželo (ano je to možné), je již dávno pryč a on nemá potřebu obklopovat se něčím natolik pomíjivým jako je lidský život.

Živí se na duších ostatních, aby mohl přežít, třebaže on sám už nemá pořádně nic ani nikoho pro koho by žil, ale to je něco co si nepřipouští. Bere to tak, že má možnost podílet se na vývoji lidstva napříč dějinami, učit se, zlepšovat své znalosti i dovednosti a chopit se příležitostí které mu dlouhověkost naskýtá.

Není to on kdo by obvykle začínal rozhovor, je to spíše mlčenlivý, tichý typ bez aktivní potřeby sociální interakce či pozornosti, která si jej většinou najde nakonec sama.

Přesto že se může jevit jako neuvěřitelně chápavý a soucitný, nečiní mu nejmenší potíže vás bez udání důvodu potopit, nebo vás dokonce rovnou zničit - to vše bez mrknutí oka nebo jakýchkoliv výčitek které by jej tížily. To, jak moc je tento muž ve skutečnosti chladný a nelítostný, si uvědomíte příliš pozdě. Dokáže působit tak ohleduplně, ba dokonce důvěryhodně, a přes to se při první příležitosti přiživí na vaší duši aby on zcela sobecky mohl vykoupit tu svou kterou sám zaprodal...

Pokud lze definovat nějakou jeho světlou stránku, pak je to právě čest. V případě že vám dá své slovo, můžete si být jistí tím že jej dodrží. V první řadě by jste si však měli dávat pozor na to, co konkrétně vám slíbil. Slovíčkaření mu není cizí.

Zlozvyky: Velmi často zapomíná na to, že ne každému je příjemný dlouhý pohled do očí který je schopný opětovat takřka bez mrknutí, takže docela často uvádí lidi ve svém okolí do rozpaků.
Dále má silné sklony k výrazové letargii.
 


Základní schopnosti:
▲ Značení si obětí znamením
▲ Braní duší [pomocí prokletého předmětu]
▲ Vidění minulosti oběti

Schopnosti navíc:
▲ Navštěvování snů - Vyšší úroveň.
▲ Chronokineze - Slabá.

Po dobu své existence je velmi schopný v oblasti léčitelství, chemie a experimentování - vše pouze na čistě vědecké bázi, o svou kouzelnou moc přišel v okamžiku kdy upsal svou duši.

Nedodržení smlouvy a tudíž démon sám. Proti čarodějným silám si nesou menší odolnost, stále je však může zabít i nešťastná náhoda způsobená spadnutím pod kola vozu. Nejsou nesmrtelní a v hrůze před prozrazením se pokouší vyhýbat svěcené vodě a pronášenému exorcismu.



Narodil se do rodiny čarodějů v níž se již po generace soustřeďovali na magii léčení. Veškeré poznatky byly zaznamenány a uchovány pro další generaci která se snažila tyto poznatky ještě o něco rozšířit a v praxi zdokonalit. Vyrůstal po boku svého staršího bratra Aidena a mladší sestry Amelie.

Již od raného věku byl oproti svým vrstevníkům jiný. Mnohem raději byl zalezlí doma než aby si hrál s ostatními dětmi na nějaké hloupé hry které mu připadali bezúčelné a stupidní. Se svými sourozenci si nevypěstoval kdovíjak silné pouto ale pakliže lze v Zachariahově případě hovořit o někom, na kom mu skutečně záleželo, pak to byla právě jeho rodina. A to i navzdory tomu že jim to nikdy nedával nijak více okatě najevo. Nikdy tak úplně neuměl navenek vyjádřit to co cítil uvnitř. Bral to jako holý fakt a ten dle jeho názoru tedy není podstatné jakkoliv dokazovat, předpokládal že je to zkrátka něco co je nepopiratelné - a tak je to v jeho případě se spoustou věcí. To co bere jako samozřejmý fakt, považuje za všeobecně platné bez ohledu na to že si tím druhá strana třeba nemusí být tak úplně jistá.

Inu, postupem času začal pomalu ale jistě tíhnout k vědě jako takové a magii nakonec bral více či méně jen jako jistou výhodu. Věřil že to, čeho lze dosáhnout za pomoci magie by nebylo nemožné dosáhnout i nějakým jiným způsobem, jen se prozatím nikomu nepodařilo přijít na to jakým - a to bylo to oč začal usilovat. Snažil se léčitelství zdokonalit za pomocí vědy, tedy tak aby bylo přístupné všem bez rozdílu na to, zda dotyčnému koluje v žilách magie či nikoliv. Chtěl udělat pokrok pro lidstvo jako takové, nikoliv jen rasu.

Zachariahova touha po vědění zašla natolik daleko, až došel k závěru, že není v lidských silách aby se za jeden jediný život naučil vše, natož aby dosáhl nějakého významnějšího pokroku. Navíc, představa kolik fascinujících věcí ještě čeká na objevení... Začal si tedy shánět jisté informace a netrvalo dlouho než se mu podařilo nalézt to co hledal.

Upsal svou duši démonovi za dlouhověkost, i navzdory tomu že kvůli tomu ztratil své magické schopnosti. Věřil že mu staletí života přinesou více než by mu kdy mohla přinést magie za jediný život. A tak se to stalo, upsal svou duši démonu aby mohl žít věčně, zcela bez ohledu na to že by nekonečný život mohl být spíše utrpením než čímkoliv jiným. Věděl sice, že o všechny ty na kterých mu záleží nakonec přijde, nicméně nepočítal s tím že jeho existence bude bez nich až natolik.. Prázdná...

Držel se lékařských věd dobrých pár staletí, než se ony zprvu vcelku dobré úmysly změnili v něco, co by se dalo nazývat více než čímkoliv jiným posedlostí a fascinací experimentováním jako takovým. Dosud to byly především lékařské inovace a pokusy, nicméně pokud žijete tak dlouho jako právě Zachariah, začnete se postupem let tak trochu nudit a možná vám i tak trochu hrábne. Řekněme že za svůj předlouhý život nashromáždil mnoho poznatků, experimentoval se vším možným až se nakonec dostal do fáze, kdy je z drtivé většiny znuděný a roupama už sám neví do čeho by rýpl... A co může být horšího než znuděný sociopat?








xxx

Žádné komentáře:

Okomentovat