obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/25/2016

Systémové postavy

Zde je přehled jednotlivých systémových a NPC postav, jejichž využití lze uplatnit i ve hře. Povětšinou jsou spřízněny vztahem s některým z obyvatel Salemu, tím pádem patří do příběhové linie. Vybírejte rozumně.


WILLIAM ‚BILLY‘ BECKLES
▲ Muž
▲ Člověk
▲ 42 let
▲ Farmář

Billy Beckles, jak postaršímu farmáři nikdo jinak neřekne, si toho na svůj věk prožil vcelku dost. Ač se modlívá k Bohu noc co noc, začíná zpochybňovat některá z tvrzení, jimiž se ohání hlavy města s kazatelem v čele. Svou rodinu, manželku a nevlastní dceru, které se ujali jakožto nalezence v lesích, bráni před haněním z úst místních. Stále chodí do kostela, alespoň on, neboť jeho manželka odmítá ctít slovo boží s těmi, kdo odsoudili její přítelkyni.


MARY BECKLES
▲ Žena
▲ Člověk
▲ 37 let
▲ Farmářka

Krásná, leč mírně strhaná ve tváři, stále s úsměvem na rtech, ač se v hlubokých očích ukrývá dávná bolest a žal. Aby také ne, když jí nejlepší přítelkyni pověsili za čarodějnictví. Mary je navzdory veškerým tvrzením a ‚důkazům‘ stále přesvědčená, že se stala chyba a její známá nemohla být uctívačkou pekla. Miluje svého manžela a svou dceru, ač není její vlastní, neboť krásná farmářova žena děti mít nemůže.
 

HANNAH LLOYD BECKLES - ZABRÁNA
▲ Žena
▲ Člověk - současná
▲ 13 let

Malá Hanna se sice stala součástí Salemu, ale její původ pochází z jiné doby. Dívka, jíž si adoptovali Billy a Mary Becklesovi, se před osmi lety zatoulala do lesa v Salemu roku 2008, kde podle svých tvrzení utíkala za jakousi holčičkou, kterou tam viděla. Příchod této malé cizinky ve městě vyvolal nežádoucí pozornost. Mnoho lidí protestovalo proti přijetí Hanny, avšak Mary Becklesová se před ní postavila a před Bohem přísahala, že tohle dítě nikdo z nich neohrozí, neboť mu bude matkou. O Hanně se ve městě špitá, že si pohrává s čáry.
 

MAYALIQ - ZABRÁNA
Žena
Čarodějka
▲ 24 let
▲ Otrokyně u správce Salemu

Maya, jak oslovuje tuto služebnou manželka starého správce Salemu, pochází původem z Afriky, odkud si většina zbohatlíků dovezla otroky. Je velmi svérázná, temperamentní a využívá své exotické přitažlivosti, aby od mužů dostala to co chce, ačkoliv s ní častokrát jednají jako s póvlem. Tato okatá míšenka oplývá temnou mocí, ne však tolik jako její paní. Ráda se účastní každé odplaty, pomáhala své paní v jejích začátcích, když získala čarodějné schopnosti. Je její věrnou pobočnicí a přítelkyní. Nikdy nechodí do kostela.
 

HARLEY LEWIS
Muž
Člověk - Lovec
▲ 29 let
▲ Bývalý voják

Dřív, než si změnil jméno, byl znám jako Thomas, syn správce městečka Salem. Později se však svého jména zřekl, odstěhoval se a raději šel do války než aby přihlížel tomu, co jeho otec páchá za zvěrstva. Z plánovaného roku se stalo sedm dlouhých let, po nichž se Harley vrátil, aby seznal, že se jeho otec znovu oženil s mladou vesničankou a onemocněl. Nicméně prohřešky proti lidskosti jsou páchány stále, jen nyní se pozornost obrací více k temnotám. Správcův syn se s tím rozhodl bojovat a stal se tak něčím, čemu se říká lovec nadpřirozena, ač ho má mnoho lidí za blázna.
 

ISAAC WALTON
▲ Muž
▲ Vlkodlak
▲ 26 let
▲ Sloužící

Lidmi braný jako pomatenec, šílenec, blázen. Isaac to neměl v životě těžké a nyní, když byl proklet, se z něj stala doslova živoucí troska. Chová se zmateně, skoro až paranoidně, nestále se ohlíží přes rameno, jako by ho mělo něco napadnout nebo snad zabít. Na dlani má popáleninu ve tvaru písmena ‚F‘ po obvinění ze smilstva. Rád se napije, aby utekl před bolestí z proměny.


GREGORY MOORE
▲ Muž
▲ Člověk - současný
▲ 51 let
▲ Otec poutník

Otec poutník či snad dokonce převozník mezi světy? Do Salemu se dostal tento muž už před několika lety a brzy zde získal velmi důležitou pozici. Zapřísáhlý anglikán, jež je pověřen sháněním lovců čarodějnic. Vybírá si z těch nejlepších, z těch, co mají předpoklady a díky svým znalostem lesa se nebojí vzít to i přes 21. století, odkud sem tam nováčka lovce přivede a učiní ho dalším svým svěřencem.


CHRISTOPHER DALTON - ZABRÁN

▲ Muž
▲ Kožoměnec - havran
▲ 28 let
▲ Majitel nevěstince

Puntičkářský a velmi prozíravý mladý muž, jemuž se do rukou dostala možnost vést salemský bordel. Charismatu má na rozdávání, obchodní strategie si jde ruku v ruce se smyslem pro praktičnost.  Tenhle muž má v zásobě vždy několik plánů B, do jejichž arzenálu se nebojí sáhnout. V Salemu žije se svou sestrou Samanthou, šenkýřkou v hostinci. Profil sepsaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat