obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/25/2016

Zápis do kroniky

Odvážnému štěstí přeje. Ať jsi již rodilý obyvatel prokletého Salemu, návštěvník, co se zatoulal a nemůže najít cestu zpátky, neboť ti temná moc brání v odchodu, či snad návštěvník z nové a pro místní naprosto neznámé doby? Přistup blíž a zapiš se do kroniky města, úředního dokumentu, jež tě bude evidovat do tvé smrti.



Přezdívka hráče: Jméno, pod nímž jsou zapsány vaše postavy v seznamu hráčů.
Jméno a příjmení: Snažte se držet tradičních jmen této i nové doby. Bude-li se jednat o cizí jméno, je třeba v historii postavy odůvodnit, jak se dostala do Salemu. Koneckonců se jedná o puritánské město 17. století.
Stav: Svobodný/svobodná, zasnoubený/zasnoubená, ženatý/vdaná, vdovec/vdova.
Rodina: Soupis rodinných příslušníků a vztahů. Můžete sem přidat i pomocníky v domácnosti, otroky nebo naopak pány. Démoni si mohou vypsat ty, kterým propujčili svoji moc, ghúlové své oživovatele a čarodějky oživené mrtvoly či démony, od kterých získaly moc. Elementálové dopisují své strážce nebo naopak.
Rasa: Na výběr je hned z několika ras. Zvažte pečlivě svůj výběr, může být nevratným.
Věk: U všech živých lidských bytostí je počet let omezený, viditelné stáří lze oddálit pouze čarodějnými silami. Nikdo si tedy zatím nemůže zahrávat s nesmrtelností až na démony a vládce živlů, jejichž věk může sahat k několika tisícům let. Výjimkou jsou pouze Zaprodaní, kteří se mohli upsat démonovi za dlouhověkost. Ghúlové mohou vypadat mladší než jej jejich skutečný věk, pokud se pravidelně krmí. Vždy pište skutečný věk, u démonů a elementálů věk osoby, jejíž tělo obývají a reálný věk, pokud je datován.
Povolání/Kasta: Zařazení vaší postavy ve společenské hierarchii. Pro lepší představu se můžete inspirovat základním seznamem povolání. Můžete využít i svůj vlastní nápad, který by seděl do konceptu města v sedmánctém století.
Náboženské přesvědčení: Je vaše postava zastáncem církevních hodnot nebo uznává pouze a jedině síly temna. Nebo snad přírodu? Nevěří v nic a vysmívá se těm, kteří upínají své naděje k jakémusi Bohu? Je sám o sobě bohem?
Portrét: Jméno s vyobrazením tvé postavy. V případě zájmu lze vypsat popis slovně. Pokud je na něm cosi nestandartního, připište pod obrázek (tetování, piercing, barvené vlasy, jizvy, spáleniny, cejch). Seznam zabraných FC najdete v seznamu faceclaimů. U kožoměnců je nutné přiložit foto zvířecí schránky. Elementálové též mohou připojit i fotografii a FC své druhé přeměny.
Povaha: Popište povahové rysy své postavy.
Zlozvyky: Viditelné špatné návyky.
Schopnosti a nedostatky: Co vaše postava ovládá a co je pro změnu její slabinou? Sem patří především nadpřirozené schopnosti ze seznamu v místním bestiáři. Poprosíme vás o vypsání i úrovně oněch schopností! Pokud je v nabídce výběr a/nebo, pak si skutečně vyberte - buď umí obojí [pouze na vyšší úrovni] nebo ovládá pouze jednu z možností. Vypisujte i ty základní! Nejsem tu od toho, abych hádala nebo je dohledávala. Je to vaše registrace, tak se snažte!
Historie: Minulost postavy, její život nebo ocitnutí se v Salemu.


Sepsaný úřední dokument zanes kronikáři na tosalemrpg@gmail.com

Žádné komentáře:

Okomentovat