obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/25/2016

Zákony a povinnosti

Pravidla nejsou jen pro nováčky, řídit se jimi mají všichni, od bažantů až po ostřílené hráče. A tyto jasně vytyčené hranice není radno překračovat i pouhou myšlenkou, neboť soudní dvůr je tvrdý ke všem bez ohledu, na jejich postavení.
§ Admin team nese nejvyšší postavení - jak ve hře, tak na chatu. Jejich slovo je zákonem. Kdokoliv se bude pokoušet jeho členy provokovat, odmlouvat jim, ostře do nich rýpat či jakkoliv jinak podkopávat jejich autoritu, bude bez milosti odpraven ze hry.
§ Nespamujeme. Týká se to nejen hry samotné, kde čtyři řádky jsou většinou hráčů brány jako druh spamu, ale i chatu. Minimum ve hře je 8 a více řádků. 
§ Nevyvoláváme zbytečné hádky. Zvláště ne s admin teamem.
§ Nediskutujeme na chatu o jiných RP hrách. K tomu slouží soukromé zprávy, nikoliv veřejná část.
§ Na hru píšeme v první nebo třetí osobě čísla jednotného v minulém nebo přítomném čase.
§ Můžeme hrát pouze za své postavy. Neplatí pro NPC a nezabrané systémovky, které jsou volně ku hraní, slouží jako zpestření hry.
§ Hru si sjednáváme na chatu, pomocí zpráv na fóru nebo prostřednictvím jiného komunikátoru.
§ Počet postav na hráče není omezen. Můžete si je tedy zakládat v libovolném množství, však byste za ně měli být schopni průběžně hrát.
§ Registraci tvoříme nejlépe do třech dnů.
§ Nezabíjíme ničí postavu, pokud to nemáme výslovně povolené. Admini by měli být informování.
§ Ze hřbitova umístěného v reáliích je možnost vybrat si postavu již nehrajícího hráče a usmrtit si ji dle svého gusta. S takovýmto úkonem nám připadne majetek zesnulého. Ovšem i s takovýmto činem musíme počítat se zvratem událostí, například vyšetřováním.
§ Naše postavy nejsou neporazitelné, mají slabosti jako každá lidská bytost. I ta s duší zaprodanou ďáblu.
§ Nemůžeme se objevovat na vícero místech najednou. Neplatí pro Questy a Miniquesty, které se vztahují obsahem do hlavní dějové linie, avšak jsou brány jako bonus navíc. [Pokud není psáno jinak.]
§ Hry lze dohrávat, jak je třeba, vše záleží na domluvě mezi hráči.
§ Extrémní vulgarismy ponecháme stranou, pokud nechceme, aby nám vytrhli jazyk.
§ Erotická témata jsou povolena. Perverznosti omezujeme, přílišných detailů a doslovných či vulgárních popisů se vyvarujme. Nebráníme se jakýmkoliv možnostem včetně orgií.
§ Ve hře se mohou objevovat děti, těhotenství i porody jakožto součást děje.
§ Jednou za čas se v nepravidelné formě objevují Questy/Miniquesty. Je dobré si hlídat stránku blogu i chat pro případné informace.
§ Za Questy a Miniquesty se získávají odměny ve formě ocenění a možností rozšířit si inventář, který je se začátkem prázdný. Předměty se dají využívat dle libovolných myšlenek, fantazii se meze nekladou. Obsah inventáře je na rozhodnutí admina.
§ Upozorňujeme, že se v příběhové linii mohou vyskytovat krvavější scény s násilným podtextem, například popisy mučení při čarodějnických procesech.
 

§ Zákony mohou být průběžně doplňovány, kontrolujme je pravidelně. Neznalost neomlouvá.

Žádné komentáře:

Okomentovat