obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

5/21/2017

Posezení v debatní místnosti #2

... Za skřeku čarodějnic vyzývajících démony, za volání vlků toužících po krvi, za křiku banshee, jež předpovídá smrt, za hlasitého pomlaskávání ghúla, který našel svou dnešní oběť. Za hlasitého smíchu všech démonů stojících za temnotou Salemu vás zvu ku sezení hráčů...
Půlrok od prvního setkání v debatní místnosti uplynul a za tu dobu se změnilo mnohé. Blogu se dostalo nového vzhledu, nemálo hráčů se nám tu sešlo a zase odešlo a my jim do života přejeme jenom to nejlepší (až na Akiho, který vidí všude jen krev, pot a slzy.). Je tedy na čase, abychom se opět sešli a dopřáli si v duchu zamyšlení kapku oddech od hraní a pokusili se zjistit, jakou si představujete budoucnost pro toto RP, které se několika z vás stalo druhým domovem.
 
Tato hra má být vaším únikem před realitou, místem odpočinku, kde naplno rozvíjíte svou fantazii s víceméně volnou rukou a počínáním, které se jinde často neschvaluje. Ať už hrajete za uťápnutou farmářskou holku, která se bojí magie nebo za démona, který je schopen srovnat se zemí celé civilizace, je třeba si promyslet budoucnost.



Právě díky tomu, že jste to vy, kdo máte největší podíl na rozvíjení hry jakožto takové, bychom rády znaly váš názor na to, kudy byste si přáli, aby hra do budoucna spěla. Co vám chybí? Co si naopak myslíte, že přebývá nebo byste změnili? Jak si představujete vy budoucnost svých postav, co byste s nimi rádi naplánovali? Je toho tolik, do čeho se můžeme pustit a nyní je přesně váš čas, kdy se můžete nahlas projevit se všemi, být vyslechnuti a vaše připomínky budou zkonzultovány v přímém přenosu v rámci diskuze v debatní místnosti, kde je vítán naprosto každý.
Kdo tedy má zájem a nebojí se pozvednout ruku, pak vás budeme očekávat v neděli 21. 5. o 17. hodině v chatu pod odkazem debatní místnost. Pro jistotu vás však požádáme, abyste se zapsali s přezdívkou do komentářů, popřípadě si už můžete přichystat nějaké dotazy rovnou k nim.
 - adminteam tosalem

2 komentáře:

  1. Anonymní5/19/2017

    Zkusím se ukázat! Když na to nezapomenu a nepřijdu o hodinu později, nebo tak něco :D Sera

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní5/20/2017

    Když nezapomenu, tak se přijdu ukázat, ale asi budu pouze v tichosti přihlížet.
    Jack

    OdpovědětVymazat