obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

5/10/2017

Sčítání lidu #2 ukončeno

"Nač platno je to vám, má hloupá kurtizáno,
že nepoznala jste, proč vlastně mrtvý štká?"
- A červ ti zhrýže tvář tak jako výčitka.


Poslední zbytky sněhu dávno roztály a odkryly vše hluboko pohřbené pod bělostnou peřinou, z níž zbylo bahno nelibé na pohled. Tolik mrtvých, tolik mršin, které si zima přidrzle chytla do svých pařátů a odmítala pustit s ceněním svých odporných zubů jako hladová fena peroucí se o poslední zbytky jídla. Nemálo lidí oplakávalo své blízké, jejichž těla se nalezla po dlouhých, krutých měsících strádání a představ, jež je stíhaly ve snách. Zdá se však, že to nejhorší je za nimi a konečně mohou prožít jaro jak se sluší a patří - s oslavami, veselicemi a láskami po svém boku.

Druhé sčítání lidu je za námi. Co k tomu dodat? Pár vytrvalých přežilo, za což jsme vděční, a ti zbylí? Někteří našli smrti, jiní jsou zapsáni jako nezvěstní. Kronikář u některých jmen přidělal křížky, do chladné země hloubí hrobník hroby, v nichž jednou skončíme všichni. Na salemské vývěsce visí několik portértů a jmen obyvatel, kteří se dlouho neozvali svým rodinám nebo jejich přítomnost byla shledána jako neexistující.

Pokud o nich má někdo informaci, nechť ji předá správci města do 10. května prostřednictvím komentáře pod tímto článkem s nickem hráče a zmizelou postavou, nebo přes email, jinak budou prohlášeni za mrtvé!
NEZVĚSTNÍ

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/01/frank-bridge.html

Poslední slova patří vám, přeživším. S Maerliou vám velice děkujeme za vaši oddanost, trpělivost a odhodlání s námi pokračovat v budoucích dnech. Víme, že někdy není aktivita taková, jakou byste si přáli - koneckonců je to hra s myšlenkou vás do ničeho nenutit a hledat si tu hry pro své pobavení, rozvíjení fantazie a zkrácení nudy. Přesto je to pouze díky vám, že fungujeme už víc jak půl roku, kdy nám stojíte po boku, dodáváte nám nápady a pomáháte rozvíjet děj. 
Za vaši bdělost a touhu tu s námi zůstat vám každému k profilu přibyl malý odznáček za vaši výdrž a oddanost naší hře. Doufáme, že tento malý akt z našich rukou vám udělá radost a aspoň maličkou vykouzlí úsměv na vašich tvářích.

Děkujeme, že jste tu s námi.
-admin team tosalem 

Žádné komentáře:

Okomentovat