obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

8/26/2017

Enya Fray


Přezdívka hráče: Blake
Jméno a příjmení: Enya Fray
Stav: Svobodná
Rodina: Soupis rodinných příslušníků a vztahů. Můžete sem přidat i pomocníky v domácnosti, otroky nebo naopak pány. Démoni si mohou vypsat ty, kterým propujčili svoji moc, ghúlové své oživovatele a čarodějky oživené mrtvoly či démony, od kterých získaly moc. Elementálové dopisují své strážce nebo naopak.
Rasa: Čarodějnice
Věk: 14,5 roku, téměř 15 let
Povolání/Kasta: Husopaska / nižší
Náboženské přesvědčení: ---
Portrét: Willow Shields
https://i.pinimg.com/564x/e2/c2/25/e2c225be970e7d51a76f3b1ac3fe08e3.jpg



Jak se říká, co je malé, to je nejen milé, ale i hezké. U téhle malé, věčně brebentivé rošťandy to platí dvojnásob. Srdečná a laskavá neposeda, která je vždy ochotna pomáhat blízké osobně či dokonce zcela neznámému člověku a vůbec nehledí na to, co by z takového rozhodnutí mohlo padnout něco pro ni. Možná proto se dostává do problémů častěji než je zdrávo a pokud za to nemůže přirozený dar v podobě naivity, jistě je chyba na straně neohrabanosti, nepozornosti nebo pouze špatný odhad. Odporování a odmlouvání je pro tuhle dívenku slabou stránkou, patrně nikomu na světě nedokáže říct onen zápor v podobě hlasitého, či jen tiše pípnutého "Ne". Ačkoliv pokud by po ní někdo chtěl lhaní a oklamávání ostatních, těžce by narazil. Tenhle druhý nejmladší prcek od Frayových pokaždé začne koktat a veškerý pokus přijde nazmar, neboť ji každý lehce prokoukne. Tudíž nemá cenu se snažit a všichni v její rodině to moc dobře ví. Proto má tendenci uchýlit se k otevřené pravdě nebo mlčení.

Enya je věčný optimista a věří, že s malými drobnostmi pro zlepšení nálady může člověk změnit svět. Na druhou stranu se dokáže projevit tvrdohlavostí a umanutým přesvědčením, zvláště tehdy, když obhajuje nebo brání svůj názor či hodnoty. Snad pouze tehdy připomíná bojovnou lvici, odhodlanou nevzdat se tak snadno. Též se řadí mezi pořádkumilovné navzdory faktu, že sama nedokáže udržet nic pod kontrolou, včetně vlastních myšlenek. Část jejího pokoje tudíž častokrát připomíná místnost po výbuchu, neboť právě ona je schopna přehazovat kopu věcí z jedné strany na druhou, včetně židlí, truhlice či skříně. Sama čas od času vypustí povinnosti z hlavy a místo toho, aby pomáhala ve mlýně, se zapomene u pasení hus, kde si lehne do trávy a zaspí půl dne.

Velmi ráda se seznamuje s novými lidmi a zvláště u v mužské společnosti se velmi rychle zakouká do každého, kdo jí věnuje špetičku pozornosti. Díky tomu se Enya dokáže až nezdravě upnout na kohokoliv, kdo jí projeví jen trochu náklonnosti nebo zájmu, protože tak má pocit, že není úplně neviditelná. Ze svých lásek snadno nevyroste, ač srdce snad každý měsíc tluče pro jiného, v tomto je jednoduše nepoučitelná. Velmi obdivuje svého staršího bratra, za nímž neustále dolejzá s otázkou, s kým ji seznámí tentokrát a často se mu pokouší pomoci při rybaření, ač je to ona, kdo vyplaší jeho úlovek a zažene ho do bezpečných vod.

V rodině se považuje za smíška, jemuž může konkurovat tak akorát nejmladší Josette, humorem nešetří a dokáže si dělat legraci i sama ze sebe. Přesto ji zabolí, když si z ní někdo tropí žerty, nebo se jí kvůli něčemu posmívá, což se jí doposud stává více než by jí bylo milé, hlavně kvůli oblečení, starší uštěpačné sestře nebo nedostatku mužského elementu v jejich rodině. Je poměrně praštěná, což je asi povinná rodinná genetická výbava, ale nechybí jí důvtip a smysl pro selský rozum, ačkoliv by to do obyčejné husopasky nikdo neřekl.
Zlozvyky: Enya je typická neposeda - nemá chvilku stání, pořád by jen běhala nebo se alespoň pohybovala. Po všem ráda chmatá, natahuje prstíky a tak není výjimkou, že tak někoho zatahá za látku košile či sukni, aby na sebe upoutala pozornost.

Též si ráda hraje se světly, což se zdá býti darem i prokletím. Ráda vytváří drobná světýlka v packách, na druhou stranu je před ostatními tají. Čas od času nechá mlýn osvětlovat, hlavně půdu, kam se ráda schovává před okolním světem, když chce utéct od reality tam dole, jako je hádání se nejstarší sestry s matkou nebo zamlklost Ethel. Častokrát i leze na střechu v tichém domění, že se jí nic nemůže stát.
 


Základní schopnosti:
▲ Znalost čarodějných rituálů - teoretická úroveň, slabá praktická
▲ Znalost bylinek

Schopnosti navíc:
▲ Navštěvování a ovládání snů - silný
▲ Lumokineze - střední
▲ Oživování mrtvých - tělo - slabý


Historie: Minulost postavy, její život nebo ocitnutí se v Salemu.



xxx



Žádné komentáře:

Okomentovat