obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

8/22/2017

Ethel Fray

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/08/ethel-fray.html

Přezdívka hráče: Bloo
Jméno a příjmení: Ethel Fray
Stav: Svobodná
Rodina: 
  • Clarity Fray – Její matka, která se o ní a její čtyři sestry s láskou stará. Možná jen díky ní jsou všechny v pořádku a mohou si užívat života v bezpečí před otcem. Nemá se svou matkou moc společného, přesto ví, že se na ní může kdykoli obrátit.
  • Carter Fray – Otec, kterého neměla moc šanci poznat. Vše, co si o něm pamatuje, je to, že byl neustále opilý a ubližoval její matce. Ta je ještě jako děti nakonec sebrala a utekla do Salemu. Od té doby o svém otci neslyšela.
  • Siera Fray – Jediná její starší sestra, přesto by jí asi jako svůj vzor nepopsala. Z nějakého důvodu žárlí na Isaiaha, čemuž Ethel moc nerozumí.
  • Viktoria Fray – Její o pár minut mladší dvojče, které je jejím pravým opakem. Na rozdíl od Ethel je velmi společenská. Přesto je to právě její dvojče, se kterým tráví nejvíce času a diskuzí.
  • Enya Fray – O dva roky mladší sestra, která je stejně jako její dvojče velmi společenská a pořád někde běhá. Se svou mladší sestrou nemají moc stejných zájmů, zvláště protože Enya shání ženicha. Přesto Ethel se svou mladší sestrou ráda stráví nějaký ten čas.
  • Josett Fray – Nejmladší sestřička, která neustále tropí nějaké lumpárny a kdykoli se u nich doma něco semele, je to právě ona, kterou Ethel podezřívá nejdříve. Jejích lupáren se zpravidla neúčastní, ale je ráda, že si její malá sestřička užívá štěstí naplno.
  • Isaiah Barlow – Reinkarnace jejího nejstaršího bratra a také strážce její matky. To, že jsou v sourozeneckém vztahu, ale on sám neví a Ethel nemá potřebu mu to říkat. Ničemu by to dle jejího názoru nepomohlo. Rozumí si s ním a vybudovala si k němu přátelský vztah.
Rasa: Čarodějka
Věk: 17 let
Povolání/Kasta: Sestra mlynářky / Pracovnice v domácnosti
Náboženské přesvědčení: Jelikož je její matka elementálem Vody, věří v sílu Matky přírody, přesto má ale pocit, že někde mezi nebem a zemí je nějaká energie, která ovlivňuje naše životy. Jak jinak vysvětlit magii, temnou i světlou, démony a vlkodlaky?
Portrét: Ashley Benson
 
http://gazettereview.com/wp-content/uploads/2017/05/ashley-benson-snapchat-featured.png


Pokud znáte její matku a sestry asi byste očekávali, že bude stejně ukecaná a společenská jako ony. Právě naopak. Ethel je tichá a společnosti se více méně straní, přesto pokud už s ní zapředete rozhovor, tak je možné, že vás zaskočí svou výřečností a schopností debatovat na úrovni. Na rozdíl od svých sester totiž nejdříve přemýšlí, než něco vypustí z pusy. Někdy by se nemuselo vyplatit plácnout to první, co vás napadne. Pokud za ní přijdete s prosbou, tak vám ráda pomůže, tedy pokud to nebude nějaká hloupost.

Většinu času jí zastihnete asi v pochmurnější a více rozjímající náladě něž jaká by se k dívce v jejím věku hodila. Tahle její aura udolá nejednoho člověka, který se pokusí s ní navázat rozhovor a občas se kvůli tomu i její vlastní dvojče vzdálí, aby si odpočinula. Možná jí tahle aura obklopuje i z části proto, že díky její schopnosti komunikace s duchy se okolo ní pořád nějací nachází.

Co se jejího vychování týče, tak by se dalo popsat jako ukázkové. Na rozdíl od svých sester není Ethel přehnaně temperamentní ani drzá. Nestane se tedy, že by se na někoho neomaleně utrhla kvůli maličkosti nebo vymýšlela nějaké hlouposti. Ona sama má pocit, že ze svých sester asi dělá své matce nejméně starostí. Neobjevují se u ní sklony k temné magii. Nikoho neotravuje. Nesnaží se přehnaně rychle najít si ženicha. Netropí lumpárny, u kterých by hrozilo, že podpálí jejich domov. Je klidná, snaží se každému vyjít vstříc a vždy chce věci řešit s chladnou hlavou.

Samozřejmě i u ní se občas stane, že pohár její trpělivosti přeteče. Nestává se to moc často a většinou to i rychle odezní. Na vybouření jejího vzteku jí stačí pár ostrých slov a následný odchod na klidnější místo. Občas sama uvažuje, jestli by nebylo lepší, aby byla podobně temperamentní jako její sestry a nemusela být neustále obklopená tíhou smrti a depresí. Komunikace s duchy jí totiž přesně tyto pocity občas přináší. Je to spoustu pocitu osamění, viny a smrti na jednu mladou dámu.

Díky své klidné povaze dokáže vyjít téměř s každým, i když někdy se lidem nelíbí s jakou přímostí je schopná říct jim, co si myslí, nebo jaký má názor na věc. Zejména pokud nemají tito lidé názor stejný.

Její rodina je pro ni vším, i když se to nemusí zdát. Svojí matky si váží a miluje jí. Se všemi svými sestrami vychází, i když s některými, například se Sierou je to těžší. Snaží se povídat si s nimi, i když občas netuší o čem. Její rodina není perfektní, ale čí ano? Nesnese, když někdo její rodinu nebo přátele urazí. Je ochranitelská a brání je především rozumnými argumenty.

Zlozvyky: Asi největším jejím zlozvykem je to, že občas mluví s duchy, i když to pro ostatní vypadá, jako by mluvila sama se sebou. To je také důvod, proč se straní lidí. Nechce být označována za blázna. Některé své zlozvyky okoukala od své matky, například to, že když se jí něco nelíbí protočí oči. Když je opravdu naštvaná, většinou zatne ruce v pěst, aby se trochu uklidnila a mohla v klidu přemýšlet. Když je nervózní, začne si hrát s prsty, nebo s nějakými malými předměty. Prostě musí něco dělat.



Základní schopnosti:
▲ Znalost čarodějných rituálů – teoretická úroveň, slabá praktická
▲ Znalost bylinek

Schopnosti navíc:
▲ Komunikace s duchy (silná)
▲ Předpovídání budoucnosti (střední)
▲ Čtení myšlenek (slabé)

Její schopnosti jsou pro ni stále ještě novinka. Na duchy kolem sebe si už více méně zvykla, i když to zní děsivě. Horší je to s předvídáním budoucnosti, kdy vídá útržky, které jí samotné nedávají smysl. Většinou jí to k smrti vyděsí a pár dnů má obavy, zda i třeba jen obyčejná noční můra nebyla předzvěst neštěstí. Čtení myšlenek pro ni taky není jednoduché, zaprvé je v tom opravdu začátečník a zadruhé je zvláštní najednou slyšet v hlavě cizí hlasy. Jako by jich od duchů nebylo dost.

Na rozdíl od její matky jí ženské práce jdou. Na praní není zase až takové nemehlo, ale spíše jí to nebaví, takže to raději přenechává sestrám. Naopak se ráda někde zašije se šitím, protože tak získá chvíli klidu a její sestry jí neruší. Tudíž může v klidu přemýšlet, a ještě dělat něco užitečného. Stejně tak to má i s vařením, vaří ráda a rozhodně jí to jde lépe než matce. To ale snad všem.

Pokud ale chce její matka pomoct okolo mlýna nebo s nějakou tou mužskou prací, tak to rozhodně není Ethel, koho volá. Nemá dost síly nebo šikovnosti. Tenhle gen jí asi matka nepředala a Ethel pro to nesmutní.



Byla to jarní rovnodennost, když malá Ethel svým pláčem hlásila svůj příchod na svět. Nedlouho po ní se ozvala i její mladší sestra-dvojče. Narodila se do rodiny čaroděje a elementálky. Velmi zvláštní spojení a kdo by čekal, že u děvčat převládnou geny jejich matky, spletl by se. Obě se narodily jako čarodějky, a tak byly také vychovávány.

Možná díky tomu, že byla rovnodennost, tak se mezi děvčata i rovným dílem rozdělili některé vlastnosti. Jejich povahy by se daly popsat jako den a noc, stejně tak i jejich schopnosti. Zatímco malá Ethel byla tiché dítě a už jako malá vídala stíny, které nikdo jiný neviděl, a povídala si s nimi. Její dvojče se vesele smálo a běhalo po loukách a radovalo se ze života.

Mohlo by se to zdát jako klidné a spokojené dětství, nebylo tomu tak. Jejich otec byl opilec a násilník, i když jejich matka tvrdila, že dříve byl milý a okouzlující. Obě byly tehdy ještě děti, ale otce si jinak nepamatovali.

Dvojčatům ještě nebylo ani deset let a v jejich matce převládl strach, že brzy nebude stačit jejímu muži, že ubližuje jí, ale mohl by vztáhnout ruku i na jejich dcery. Proto společně s dcerami utekla pryč. Do Salemu. Tady koupila mlýn a začala děvčata vychovávat.

Kromě starší sestry měla Ethel ještě kromě svého dvojčete, dvě mladší. Nejmladší byla ještě batole. Všechny dívky byly podobné matce, ale jak rostly a stárly, jejich matka zůstávala stejná. Došly tedy k dohodě, že budou vystupovat jako sestry.

Ethel už od útlého věku trávila většinu času sama. Samozřejmě občas si se sestrami zahrála nějakou hru, vypomohla nebo něco, ale nejraději trávila čas sama. Její schopnosti se začali rozvíjet a nejvíce právě komunikace s duchy. Jako malou jí děsili, ale postupem času si na ně zvykla. Pomohlo i to, jak začali nabývat lidského tvaru.

Během jejího dospívání přišel do jejich rodiny svým způsobem nový člověk. Isaiah. Matčin první a jediný syn. On sám o tom nevěděl, ale jejich matka jim vyprávěla svůj příběh. Nejdřív to byla jen povídačka na dobrou noc, ale jak všechny dospívali, stal se z toho její vlastní příběh. Isaiah jí na rozdíl od její starší sestry přišel milý a spřátelila se s ním. Byl to vlastně jediný přítel vně její rodiny, dá-li se to tak říct.



xxx



Žádné komentáře:

Okomentovat