obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

8/31/2017

Sčítání lidu #3 ukončeno

Smrt - tu každý z nás jednou pozná,
někdo dřív, někdo později - možná.
Smrt - ta si na každého zuby brousí,
to není láska - ta rdousí.


Léto se pomalu vytrácí a do domů se vhání první známky nadcházejícího ročního období - podzimu. Chladná rána nutí zachumlat se do teplých přikrývek, přihodit pár polínek navíc do ohně a doufat, že jeho žár zahřeje promrzlé kosti natolik, aby se tělo dalo do pohybu. Někteří se nedožijí vinobraní, nedočkají se nadcházející zimy, která bude pravděpodobně stejně krutá jako ta předchozí. Lítost v očích se klopí k zemi, lidé jeden přes druhého huhlají slova zármutku nad koncem života blízkých i neznámých, jež už nebudou potkávat na ulici. Mnozí si hledí svého a snaží se neztrácet čas ve vzpomínkách. Jiní neznají jiného způsobu než truchlení a utápění se ve smutku.
Třetí sčítání lidu je za námi. Co k tomu dodat? Pár vytrvalých přežilo, za což jsme vděční, a ti zbylí? Někteří našli smrti, jiní jsou zapsáni jako nezvěstní. Kronikář u některých jmen přidělal křížky, do ránem prochladlé země hloubí hrobník hroby, v nichž jednou skončíme všichni. Na salemské vývěsce visí několik portértů a jmen obyvatel, kteří se dlouho neozvali svým rodinám nebo jejich přítomnost byla shledána jako neexistující.
NEZVĚSTNÍ 
 
https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/06/kailani-joanne-mccallin.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/07/safira-tearwind.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/07/edward-bartholomew-garwood.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/07/adam-linwood.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/01/annie-campbell.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/02/loren-f-sappington.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/03/asher-sherburne.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/04/daniel-orange.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/04/tomas-colins.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/04/rosalin-tod.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/01/christopher-dalton.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/07/scarlet-jammie-payne.htmlhttps://town-of-salem.blogspot.cz/2017/06/lynx-shira.html

Vzhledem k tomu, že vám všem byl rozeslán email s informací o čistce a několik z vás se nacházelo i na chatu, nepovažuji za nutné dávat lhůtu na odebrání ze hřbitova. Váš důvod by musel být opravdu ospravedlňující, abychom vaše postavy nechali žít.

Tímto dnem budou vaše postavy předány do hřbitovního úseku a vaše přítomnost na chatu odstraněna.

Poslední slova patří vám, přeživším. S Maerliou vám velice děkujeme za vaši oddanost, trpělivost a odhodlání s námi pokračovat v budoucích dnech. Víme, že někdy není aktivita taková, jakou byste si přáli - koneckonců je to hra s myšlenkou vás do ničeho nenutit a hledat si tu hry pro své pobavení, rozvíjení fantazie a zkrácení nudy. Přesto je to pouze díky vám, že fungujeme prakticky celý rok, kdy nám stojíte po boku, dodáváte nám nápady a pomáháte rozvíjet děj. 
V září se můžete těšit na akci bez moderování admina, takzvanou volnou zábavu, kde se zabavíte dle svého bez zbytečných příkazů a možností, jakou cestu si vybrat. Tak jako tak vám děkujeme a doufáme, že jste si naši akci užili a nebudete s námi v budoucnu ztrácet nervy.

- admin team tosalem

Žádné komentáře:

Okomentovat