obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

11/03/2016

Anne Bishop





ZABITA PŘI SALEMSKÉM MORU ZPŮSOBENÝM PROKLETÍM ČARODĚJNICE

Jméno hráče: Luna
Jméno a příjmení: Anne Bishop
Stav: svobodná
Rodina: otrok Akua - je to její otrok, tak se k němu tak chová
- matka - Zemřela, před pár lety. Měli hodně odměřený vztah...
- otec - Důležitý obchodník, neměl na Anne čas, ale jí to ani tolik nevadilo.
Rasa: člověk
Věk: 27 let
Povolání/Kasta: městská rada/vyšší třída
Náboženské přesvědčení: Anne je křesťanka.
Portrét:
FC: Natalie Dormer



Anne dokáže být někdy vážně nesnesitelná. Je velmi náladová, může být i zlá, i hodná, ale hodně často je spíš zlá. Je výbušná, myslím, že byste nechtěli být ten, kdo ji naštve. Zároveň je ale velmi společenská a dokáže si lehce všechny omotat kolem prstu. To dělá ráda hlavně s muži, ti by si na ni měli dávat pozor, protože někdy dokáže být hodně potvora. Má radši vztahy na jednu noc, než něco dlouhodobého. Spíš někoho využije, jak potřebuje a pak ho prostě odhodí. Ráda flirtuje, jednoduše ji to baví a tak to dělá často, moc dobře ví, jak na to.
Její jediný dlouhodobý vztah měla, když jí bylo asi 22. Chlapec jí zlomil srdce a už nikdy ho nechtěla vidět, je možné, že proto se teď takhle chová. Také je upřímná, to se jí musí uznat. Dokáže komukoliv říct, co si myslí, i když to zrovna nechcou moc slyšet. Je netrpělivá, to se projevuje na její výbušnosti a taky tvrdohlavá, dost často nedokáže uznat svoji chybu a proto ji někteří lidé nemají moc rádi. Na druhou stranu její tvrdohlavost ji nutí k cílevědomosti, udělala by cokoliv, aby dosáhla toho, co chce. Je hodně upovídaná, nemá problémy se bavit s kýmkoliv...
Miluje čtení, to a taky hraje na harpsichord a cembalo, to ji nutili rodiče učit se už od malička, takže je v tom dokonalá. Dlouhé lekce si vybrali svou daň, zahraje téměř cokoliv. Hudbu miluje!

Zlozvyky: častá výbušnost a netrpělivost - někdy toho docela lituje



Základní:
instinkt - střední úroveň

Schopnosti navíc:
léčitelství - vysoká úroveň
boj se zbraní (na blízko) - nízká úroveň



Anne je jedináček, i přesto ale skvěle vychází s tím, s kým chce. Její rodiče se k ní oba chovali odměřeně a neměli na ni moc čas. Její otec byl důležitý obchodník, takže neměl čas vůbec a její matka chtěla radši syna, než ji. I přes to se jí na konci svého života za své chování omluvila a řekla jí, že ji má rada. Pro Anne to ale bylo pozdě. S její smrtí se srovnávala špatně, ale časem si úplně přestávala uvědomovat, že její matka ž nežije. Otec jí zemřel nedávno a to skoro ani neplakala, přece jenom s ním neměla tak pevný vztah. Když vyrůstala procházela si težkými časy. Nikdy mezi ostatní nepatřila, když jí bylo 15 našla si nejlepší kamarádku Catherine, která jí v mnohém během jejího života pomáhala. Je pro ni něčím, jako starší sestrou, kterou nikdy neměla a je to jeden z mála lidí, který jí opravdu rozumí. S pubertou přicházely taky první vztahy. Anne byla mezi chlapci kvůli své kráse vždycky oblíbená. Ona si s nimi vždycky hrála. Pak ale poznala Thomase a opravdu se zamilovala.Byl pro ni vším, byl dokonalý. Potom ji ale zradil... Nachytala ho s jinou a ihned se s ním rozešla, a nejenom to, ona ho i zbila a to hodně... Její srdce bylo zlomené a jediný, kdo jí dokázal pomoct byla Catherine. Bez ní by to všechno pro Anne mohlo dopadnout mnohem hůř. Po tom všem, čím si prošla se ohledně vztahů dost uzamkla, to ale neznamená, že by něco víc nechtěla, jen na to není připravená.

Když jí zemřeli rodiče zdědila všechny jejich peníze a tech bylo hodně. Koupila si velký dům v Salemu a taky otroka. Nikdy nebyla moc typ, co by si je kupoval, ale co... Nakonec ji docela občas bavilo trestat ho za to, co pokazil. Je to zábava. Je ráda, když může být dominantní, užívá si to.
Později se v jejím životě nic zásadního nestalo. Dostala místo v městské radě, možná díky svému otci a žije si jako v paláci. Prostě jí to vyhovuje.


XXX

Přeživší roku 1692

Žádné komentáře:

Okomentovat