obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

11/13/2016

VYHLÁŠKA: Novinky

Drazí občané města Salem,
je nám ctí vám oznámit, že jsme překročili první měsíc funkčního období a pomalu ale jistě se dostáváme k měsíci druhému. Spolu s tím přichází i několik inovací, rozšíření a informací, kterým je třeba věnovat pozornost.
Děkujeme,
- vedení města
1. BESTIÁŘ: Rozšíření ras
Možná jste si všimli, možná ne, avšak na chatu padlo několik zmínek o možném rozšíření řady našich prokletých tvorů, kteří pobíhají po Salemu v křečích a se vzteklinou, jež jim tvoří pěnu u úst. S radostí vám oznamuji, že se bestiář bude rozšiřovat a to rovnou o 3 speciální rasy: Banshee, Ghúly a Démony.
Je třeba zmínit, že počet u těchto výjimečných tvorečků bude omezenen narozdíl od hlavních jako jsou lidé, čarodějnice a vlkodlaci. Jde o speciální rasy, takové doplňky určené pro hru. V bestiáři se o jejich vzniku a schopnostech dozvíte více.
2. ZMĚNA RASY: Stručné info
Spolu s novými druhy přichází i možnost pozměnit si dříve vybranou rasu. Je však důležité odůvodnit tuto náhlou změnu [prosíme ne slovy "protože se mi tato rasa více líbí než ta a ta"], ale udat nějaké racionální vysvětlení v rámci příběhu. Je tedy možné vaši postavu proměnit, ovšem nezapomínejte, že tím přijde o své dosavadní schopnosti, které budou nahrazeny jinými! 
Vaši žádost posílejte na náš email tosalemrpg@gmail.com, kde ji přezkoumáme a zhodnotíme, zda vám bude vyhověno či nikoliv.
3. ČISTKA: Mrtvoly a jiné hniloby
Jak bylo řečeno v úvodu, blížíme se k druhému měsíci od spuštění našeho RP a spolu s tímto rychle ubíhajícím časem se nám povedlo rozšířit si hráčskou základnu na vcelku velmi slušný počet. Tímto bychom vám obě rády poděkovaly, že jste si vybrali naši hru, kde trávíte svůj volný čas a pomáháte nám ji rozvíjet do nových rozměrů na základě vaší fantazie.
Na druhou stranu se však již objevují první lelkové a vzbouřenci, kteří provokují hádky a kazí ostatním hru. My bychom zde měly rády pohodu, ačkoliv víme, že to zajistit takhle jednoduše nelze. Ať je vina na jakékoliv straně, brzy po tomto článku můžete očekávat vyhlášení čistícího programu, jehož doba trvání se bude pohybovat kolem 10-14 dnů. Je na vás, jestli se budete chtít rozloučit nebo budete s námi pokračovat, nutit vás do ničeho nesmíme a ani nebudeme.
4. MINIQUESTY: Ruka osudí
Se vzpomínkou na předešlý velký quest, kam se přihlásilo opravdu velké množství hráčů [takovou reakci jsme vážně nečekaly], jsme si uvědomily, že třeba zpestřovat vaše hry něčím novým, avšak ne nijak zdlouhavým zážitkem, jímž se postavy budou rozvíjet. Proto byly vytvořeny tzv. Miniquesty, jakési menší akce, jichž se budete moci účastnit v kratší době. Tyto akcičky povede nově vytvořená Ruka osudí, nebo-li moderátor a vypravěč v jedné osobě, jež vás bude provázet příběhem. 
Tímto bychom vám všem rády oznámily, že do našeho týmu byla přijata posila v podobě dvou velmi zkušených hráčů textových her: Aki a Lauri, kteří za Ruku osudí budou psát posty. V blízké době přibude na blogu odkaz na vývěsku, kde si můžete zažádat o quest nebo post vypravěče pro vaši hru, stejně jako se zde budou vyhlašovat infa k těmto akcím, na něž se můžete přihlásit. Průběžně tedy kontrolujte tuto knížku, aby vám nic neušlo a samozřejmě si hlídejte i chat. Může se stát, že quest bude vyhlášen i v debatní místnosti.
A nebojte se, i vy se jednoho dne můžete stát členem této moderátorské skupinky!

Děkujeme za vaši pozornost. Pokud máte nějaké připomínky a návrhy, nebojte se ozvat, třeba pod článkem v komentářích.

- admin team tosalem

Žádné komentáře:

Okomentovat