obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

10/24/2016

Christian Daniel Argent




Přezdívka hráče: Ezikel

Jméno a příjmení: Christian Daniel Argent
Stav: Svobodný
Rodina:
  • Matka: Anna Argent, krásná to byla žena, dlouhé tmavé vlasy a dokonalé modré oči zdobili její tvář. Vždy milá a vstřícná, dobrosrdečná ač byla čarodějka. Milovala přírodu, svoji rodinu. Zemřela, prý náhoda to byla. Christian po matce zdědil prsten, ale i modř v očích.
  • Otec: Peter Argent, věčně opilý, muž který si nevážil rodiny.Vysoký, hnědovlasý a dobře stavěný, ač by to do něj nikdo neřekl.  Zemřel brzy ,jeho věk nepřesáhl ani čtyřicet let, v zimních měsících upadl v lesích kde nebylo ani živáčka. Christian si jej pamatuje matně, snad je to i dobře. Ale zdědil po něm, sarkasmus a to že jej přitahuje alkohol.
  • Mladší sestra: Mariana Argent, v dnešní době již patnáctiletá brunetka, dokonalé zelené oči na její lehce pihovaté tváři. To je vzpomínka na Marii, jeho mladší sestřičku. Na rozdíl od Christiana byla milá, velice podobná matce. Vyrůstala s bratrem v sirotčinci, ze kterého on utekl ,ale ona zůstala, aby našla novou rodinu. 
  • Zesnulá přítelkyně: Angela Hall, hezká to dívka. Chápala jej a zamilovala se do něj lehce, on jí podlehl stejně lehce jako ona jemu. Zrzavé vlasy, hnědé oči. Drobounká dívčina, vždy slušivě oděná. Slíbili si, že budou spolu na věky. No jak to tak bývá nedopadlo to, dívčina se toulala za jiným chlapcem, to Christiana ranilo, bylo to poprvé kdy někomu sáhl na život.
Rasa: Čaroděj
Věk: 22let
Povolání/Kasta: Nižší šlechta, nechlubí se tím. Vlastně jemu je to jedno, je na volné noze a dělá si co chce. 
Náboženské přesvědčení:Můžete mu do hlavy hustit klidně i deset hodin celou Bibli, jeho myšlenky stejně budou ubíhat jinam. A k tomu vás bude prudit svým ,,Bla, blá..blabla..'' Ironický poznámky aby nechyběli a nepochopitelné otázky k tomu. Bůh je pro něj asi to co pro mrtvého vzduch..

Portrét: Chris Wood
Není malý ani  vysoký, 186 cm mu  bohatě stačí. Vždy oděn do tmavších barev, černá a tmavě hnědá je nejoblíbenější. Bílá barva...hm nemá ji v oblibě, ale občas ji na sebe hodí. Ovšem miluje dlouhé černé kabáty, i s kápí. Na jeho předloktích vždy uvidíte kožené nátepníky, sundá je málo kdy, a když už tak v soukromí. Na každém nátepníku je vyryto drobným písmem jeho jméno a příjemní. Zavazování je na kožené tkaničky, na jejich koncích je uvázaný ozdobný kousek kovu. Kožené nátepníky jsou odolné proti dýkám a různým sečným zbraním, ale jejich funkce je krytí jizev, různých ran a výžehu. Většinou nosí černé kožené boty, s menším podpatkem. Uvazování jakbysmet na tkaničky, boty jsou pevné a sahají až ke kolenům, cca 10-15cm je dělí od kolene. Co se týče nějakého toho ''slavnostnějšího oděvu'' je schopný sehnat si cokoliv. Vydělává si tak všelijak, nedá se vyloučit ani krádež, ale zdědil nějaké mění po rodině. Krajka v jeho oděvu, nechybí. Většinou se jedná pouze o lepší kousky jeho oděvu. 

Modré oči, lehce míchající se s mlhově šedou, sledují každičký váš pohyb, gesto či úšklebek. Probodne jimi nepřítele, sjede si od svrchu až k patám pohlednou dívku a psím pohledem si získává něčí náklonnost. Oči chladné jako led, prázdné od smrti matky, či jeho dívky?Tvář má stejně jako zbytek kůže, pobledlou barvu. Pod očima slabé tmavé kruhy. Obočí je upravováno do ostrých rysů, aby zdůraznili oči. Vlasy, o těch škoda mluvit. Tmavě hnědé vrabčí hnízdečko na hlavě, jeden vlas trčící sem a druhý tam, občas je zastřihne a dá jim fazónu. Jinak je upraví prohrábnutím rukou. Rty mezi kterými cedí leckdy i nepěkná slova, jsou jemné růžové barvy. za nimi vcelku čisté, rovné zuby. Občas nosí strniště, ale většinou je oholený. Na prostředníčku levé ruky, nosí černý prsten-po matce. 


Jednoduše řečeno, v Christianovi se nedá vůbec číst. Je to takový parchant, ale i neviňátko. Když už tak hraje na obě strany, nedá se mu věřit nebo dá? V tomhle záleží na dané chvíli nebo jeho náladě, a že on si umí vybírat nálady. Člověk by jej jednou nejraději zabil. Ačkoliv je čaroděj,stejně jako jeho matka bohužel není tak úplně jako ona, věnuje se spíš té zlé než dobré. Takže, by se nedivil kdyby měl za zády nějakého toho lovce. Předstírání obyčejného lidského občana jej náramně baví, je to potěšující věc. Lidi mu nijak nevadí, ale když ho naštvou tak to je samo sebou horší. Není rád sám, a tak se pohybuje v místech kde jsou lidé. Toť třeba různé hospody.  Alkohol, jeho pomocník v zlých časech. 

K ženám je milý, ochotný. Většinou to hraje, ale co on nehraje. Pokud si to výhradně nějaká žena nezaslouží, tak jí nezkřiví ani vlásek. Velmi rád se pokouší ženy svádět, flirtovat s nimi. Žena která jej zaujme od něj uvidí mnoho různých úsměvů, většinou se nedá poznat oč mu jde. Ženy má rád, ale ne tak že by kvůli nim měl dostat třeba přes nos, to se stáhne a nechá to tak. Nežene se po hlavě do rvaček, ne že by se bál ale jeho povaha..nelíbilo by se mu to, smůla pánové. Ale co je pravda, že rvačky rád vyvolává a pak se rozplyne jako mlha a těžko by jste jej hledali.
Jeho vztah k mužům je chladný, úsměv poskytne jen když přemýšlí nad šílenostmi. Muž se mu nezavděčí snad ničím, jo hrát to bude ale pravda je jiná. Když mu ale jdete do noty, tak se dostanete i na metu přátel, ta je cenná. 
Přátelství a tomuto podobný vztahy, hm nevyhýbá se tomu ale nechce pocítit zradu, opět. Je lstivý a oko za oko...zradíte tak on při nejlepším oplatí, v horším zabije. Nebere si servítky, jde do těchto situací po hlavě, taky toho někdy lituje. Dalo by se říct že je to silný sociopat, psychopat to by bylo silné..moc, možná se k tomu dopracuje. Empatie je u něj level tykev, tedy nula. Nevcítí se do vašich pocitů, ani kdyby je sám prožíval. Přitom je to vtipná osoba, rád se baví. Ale směje se málo kdy, nemá s kým. Většinou si tak malicherně odfrkne nebo uchechtne se. 
Christian se nedá koupit jako nějaká levná d*vka. I kdyby jste mu vysypali na stůl všechny peníze, tak povytáhne obočí a odstrčí to. Nebude reagovat a odejde. Přímo nesnáší když někdo hraje stejnou hru jako on s tím dotyčným, chová se pak jako krysa zahnaná do koutu, útočí. Pokud něco slíbí a myslí to vážně a nelže, tak to neporuší ani kdyby ho to stálo krk- taky proto jeho sliby nikdy nemyslí vážně, většinou. 
Proti tomu jaký je, má i své dobré já. Chce někoho kdo mu otevře své srdce a bude mu věřit, stejně jako on. Ovšem k jeho smůle ho už taková osoba zradila, možná proto je obtížné dostat se k němu přes tu auru.

Zlozvyky: Lhaní, lže jako když tiskne. Snad ještě nemluvil bez jediné malé lži. Dále jeho poznámky, snad ke všemu. I protáčení panenek a pískání si. 

Schopnosti a nedostatky:
Základní schopnosti:
-Znalost čarodějných rituálů
-Znalost bylinek
Schopnosti navíc:
Vyšší úroveň-Oživování mrtvých - tělo, na vyšší úrovni i duše
Střední úroveň-Čtení myšlenek  
Nejnižší úroveň- Léčitelství (Je možné že by vás spíš zabil než vyléčil)

Jeho silnou stránkou bylo již v dětství vrhání noži a zacházení s dýkami, vlastní takový pár. Nepoužije je pokud nemusí, nechce je zbytečně potřísnit krví a znehodnotit je tak.  Dále i malování, vlastní kresby matky, sestry. Většinu ostatních kreseb ničí, prý by jej nikdo nepochopil. Vlastně zatím, nikdo jeho výtvory neviděl. Řadí se mezi ně kresby imaginárních měst, domů. Maluje i zvěř, především opeřence jménem Havran. Jeho velice oblíbené zvířátko. 

Co se týče onoho Léčitelství, buď je líný se to učit nebo nevím vážení. Blbý není, ale nejde mu to. Možná by vás spíš zabil než vyléčil, určitě by onu ránu zhoršil. Třeba by vás záměrně otrávil ale řekl by opak. 

Velice rád se někomu vrtá v hlavě, prohlíží si jeho mysl jako knihu. Občas utrousí poznámku, ale většinou si to nechává pro sebe. Musí se však říct, že když se na vás bude dívat a pak dostane menší záchvat úšklebků, tak určitě narazil na zajímavou myšlenku ve vašem mozečku. 

Narodil se do lehce bohatší rodiny, nižší šlechty. Jeho otce byl však alkoholik a tak se s ním matka nestýkala. On jeho mladší sestra a matka takto žili několik let, než zesnula i drahá matička. Naučila jej základy čarodějnictví, takže není až takový poleno na to že je to chlap. Jeho sestra nebyla čarodějka, možná tím lépe. Když zahynul i jeho otec, byl se sestrou dán do jakéhosi sirotčince kde strávil několik let, dalo by se říct krutých let. Děti jej neměli rády, takže se plně uvázal na sestru. Ovšem ta byla jiná energie a štěstí z ní hýřilo. Proto se rozhodl Christian zmizet, jedné noci utekl. 

Když utekl, bylo mu slabých šestnáct let. Prvně pracoval jako němý sluha u jednoho správce města. Neznal tam tehdy nikoho, a ani jej neznali občané. A tak byl pro ně němý, obyčejný kluk. Svoje čarodějné jí tajil. V té době poznal i krásnou dívku, Angelu. Byla to dcera lékaře, byla k němu milá a on ji zaujal. Neuběhli ani dva roky a Christian i s Angelou utekli. Žili si na volné noze, Christian se v té době setkal se sestrou a ta mu předala jistý kus mění. Pak už ji nikdy neviděl. Tím se měli s Angelou dobře. 

Všechno šlo jako po másle, utíkal rok po roce. V devatenácti se to zvrtlo, Angelu to přestalo s Christianem bavit. Věděla o něm vše, jaký je a jak se chová. On jí otevřel svojí srdce a prolhanou duši. Nejvíce jej ranilo když zjistil, že jeho dívka má jiného chlapce. Nevěřil tomu a zprvu se jí zeptal opatrně. Ovšem ona to popřela, to jej užíralo na tom všem nejvíce. Přenesl se přes to, měsíc to vydržel a byl by hloupý kdyby držel déle. Načapal ji a onoho ''nového milého'' Christian jí dal na výběr, když se přizná že jí to odpustí ale ona i přes situaci lhala. Christian byl zraněný, city nechal za vraty a ladným pohybem dívku dychtící po obětí, probodl nožem. Na rtech které byli zkrápěny krví zanechal lehký polibek se slovy ,,City jsou odporné..'' . Mladíka nenechal utíkat dlouho, v ten stejný den ale o pár kilometrů jej dostihl a zabil, však neudržel pocity a zapříčinil to magii aniž by tušil jak. Pod té doby se neobjevil na veřejnosti. Občas se s někým porval, ať kvůli nějaké blbosti, či jen kvůli tomu že balil cizí ženy. Však jemu na tom nezáleželo, když byl opilý dělal to co mu přišlo na mysl. Zatím nezabil dalšího člověka, tedy má jich na svědomí jen pět. Jeho bývalá přítelkyně a její milý, dva zloději a jeden chudák co neuměl zavřít ústa. Do Salemu se dostal náhodou, jeho kůň jej sem dovedl. Zatím to tu nezná, a ani lidé neznají jej.


XXX

 Přeživší roku 1692

Jaro 1693

Žádné komentáře:

Okomentovat