obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

10/26/2016

VYHLÁŠKA: Záložní fórum

„Až jednou půjdeš přes most života, který tě vede z dětství do dospělosti - nespěchej. Podívej se na řeku života, která pod tebou tvoří víry. Postůj a podívej se. Touto cestou půjdeš naposled, nemůžeš se už vrátit. Jen bláznům je dopřáno vracet se.“
                                                                                                                                           – John Lennon
Přátelé,

jak jste si jistě všimli, včera večer se nám vyskytl menší problém s herním fórem, které odmítlo spolupracovat i přes veškeré kletby, vyhrožování, prosby, naříkání nebo obětiny - ještě v těchto ranních hodinách naříkám pro navěky ztracenou čokoládu, z níž zbyla už jenom bílá loužička pochybného tvaru a původu. Bohové či jiné záhadné síly (tímto bychom rády poděkovaly Gravitaci, že nám vrátila fórum zpět na zem), se nakonec smilovali a my můžeme opět pokračovat v ohrožování životů, sbírání zářezů, setkávání s novými i starými tvářemi, vytváření si nových lásek či pochybných přátelských vztahů.

V záchvatu paniky - přiznávám, že jsem prolila několik slz, oškubala pár kapesníčků na nejmrňavější žďobíčky a prokvílela půl hodinu s písničkami od Adele (jsou na to jako stvořené, to fórum mě vážně odkoplo) - jsme nakonec vytvořily spolu s druhou adminkou, milovanou Maerliou (které se tímto omlouvám, že z ní udělám Merlina, nikoliv kouzelníka ale klauna očkatého psaného Marlin), záložní fórum. Či spíše návštěvní knihu, ale po původu nepátrejme, pokud nehodláme ohrožovat své životy. Což NEHODLÁME.

Nakonec jsme spolu s Marlinem usoudily, že když už jsme se s tím tak pracně nadřely - těch pár kliknutí nás donutilo vypustit duši, hlavně nasazování odkazu na střed blogu - tak to přeci jen tak nezahodíme. Možná i z toho důvodu, že nám to nikdo neproplatí. Tak jako tak, toto záložní fórum bude přístupné komukoliv pro vyblbnutí se v rámci hraní. Můžete zde hrát se svými postavami dál, hlavu vám nikdo trhat nebude. Avšak pamatujte na omezení - návštěvní kniha dokáže uchovat v paměti pouze omezený počet příspěvků! V tomto případě pouze 300.
Děkuji za vaši pozornost při tomto hlášení. Pokud vás něco k fóru napadá, nebojte se sepsat komentář, jistě si ho přečteme!

- Admin team tosalem

Žádné komentáře:

Okomentovat