obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

10/23/2016

Victoria Finn






Přezdívka hráče: Luna
Jméno a příjmení: Victoria Finn
Stav: Svobodná
Rodina:
-Jason Finn - otec, obchodník - Na to, jak bohatý je je to velmi milý muž a pro Victorii nejlepší otec, jakého by si mohla přát. Občas může být trošku výbušný, ale stejně ho má ráda.
- Anna Finn - matka, zemřela před pár lety. Byla zavražděna, celá Victoriina rodina z toho byla zničená.
- Olivia Warlow - macecha - když se nastěhovala do nové domácnosti hned věděla, koho terorizovat. Ačkoliv většinu Victoriiných sourozenců nemá ráda, ji má velmi ráda a říká, že je to dcera, kterou nikdy neměla.
       - Anastasia Pitt - služebná Olivie, je velmi milá a přátelská. Zároveň je ale velmi tajnustkářská...
- Philip Finn - starší bratr Victorie, velmi pohledný a trošku nafoukaný
- Ella Finn - mladší sestra Victorie, Olivia ji nesnáší, jenom proto, že je to dítě a dokáže být někdy docela drzá

Rasa: čerodějka
Věk: 17 let
Povolání/Kasta: vychovatelka
Náboženské přesvědčení: Victoria věří na posmrtný život, naše duše se přece po naší smrti dostane dál, jak jinak by to bylo?
Portrét: Amanda Steele



Victoria je milá a společenská dívka. Miluje děti a proto se stala vychovatelkou. Je přátelská, ale někdy dokáže být i velmi zamlklá. Ačkoliv se může celkově zdát velmi milá a hodná dokáže mít taky nálady, kdy je lepší nebýt poblíž. Dokáže v té chvíli ublížit i sobě, i svým blízkým - je výbušná. Nedochází jí, že za to její rodina nemůže, v takových chvílích je jí to úplně jedno. Je ostražitá, kvůli schopnostem, které zdědila nemůže věřit nikomu, snaží se to zamaskovat, ale nedochází jí, že do společnosti nikdy zapadat nebude. Se svou macechou vychází jen proto, jak přátelská je, dokáže se bavit v podstatě s každým, ale někdy co je moc, je už moc, když uráží její sourozence vadí jí to a nebojí se za ně postavit. Sebevědomí moc nemá, její bratr jí vždycky přezdíval ošklivé káčátko a i když to tak nemyslel ohledně vzhledu si Victoria moc nevěří, proto se snaží vždycky upravit aby vypadala perfektně.Její zájmy jsou hlavně knížky, čtění ji velmi baví, miluje přírodu a snaží se tam chodit co nejčastěji a kreslit to, co se jí nejvíc líbí.

Zlozvyky: nemá

Základní schopnost: 
Znalost bylinek
Schopnosti navíc: 
3. úroveň ovládnutí těla na krátkou dobu
2. úroveň měnění podoby
1. úroveň předpovídání budoucnosti

Nedostatky: Neumí své schopnosti úplně ovládat, tím, že jí to nikdo úplně nevysvětlil ani je zcela nechápe. Na nejlepší úrovni má ovládnutí těla jiné osoby. Když je opravdu naštvaná dokáže toho udělat hodně, i když není tak je hodně schopná, ale proč by to v takových chvílích dělala? Už od mala zkoušela změnit svou podobu, když jí její bratr řekl, že je ošklivá začala to nacvičovat vždycky, když byla v koupelně, zároveň to ale bylo nebezpečné. Na veřejnosti to moc nepoužívá, protože není na své nové já nijak zvyklá. Předpovídání budoucnosti si nikdy neumí vyložit úplně. Vždycky pochopí pár věcí, ale je vidět, že by s tím potřebovala ještě od někoho pomoct.

Zbraně: Nikdy se nijak nezajímala o to, jak se fyzicky bránit. Párkrát ji někdo obtěžoval, ale ona se spíš brání svými schopnostmi, což jí může způsobit problém. Její bratr ji začal učit pár chvatů, kdyby ji někdo chtěl ublížit a dal jí dýku, to je ale tak všechno. Moc se o to nestará....

Victorie vyrůstala se svými rodiči, když byla mladší všechno jí přišlo jako pohádka, i to, co uměla. Její matka o tom nejdřív nevěděla, když to ale zjistila začala ji učit, dřív než jí ale řekla všechno umřela a proto Victorii chybí určité důležité znalosti. Nikdo se nedozvěděl, co je Victorie a její matka zač, když jí ale bylo 13 viděla, jak vedou nějakou mladou paní ke kůlu, okolo byly větvičky a někdo držel pochoděň. Nejdřív to Victorie nechápala, kam ji vedli? Když ale ženu přivázali viděla, jak se změnila barva oblohy, začalo hřmít, přesto ji ale upálili. Victorii došlo, že je to čarodějnice a že by tak mohla skončit i ona. Ty schopnosti, které tak milovala začala nenávidět a začala se čím dál víc bát. Nikdo z její rodiny nic netušil a ona jim to nesměla říct. Snažila se zapadnout mezi ostatní, vypadalo to dobře, jednoho dne, ale viděla, jak ostatní mlátí nějakého malého chlapce. Silou vůle je od něj odhodila a oni začali řvát "čaroděj!"nebylo to ale na ni, bylo to na toho chlapce. Za pár dní po té ho upálili a Victorie si to nikdy neodpustila. Dlouhou dobu pak své schopnosti nepoužívala. Do Salemu se odstěhovala sama za peníze, které si našetřila a doufá, že tam najde klid a nic z toho, co se jí stalo se nebude opakovat.


XXX


QUEST: Ztracené dítě - aktivní účast

Žádné komentáře:

Okomentovat