obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

1/15/2017

Posezení v debatní místnosti #1

... Za skřeku čarodějnic vyzývajících démony, za volání vlků toužících po krvi, za křiku banshee, jež předpovídá smrt, za hlasitého pomlaskávání ghúla, který našel svou dnešní oběť. Za hlasitého smíchu všech démonů stojících za temnotou Salemu vás zvu ku sezení hráčů...
Měsíc se sešel jeden s druhým a my máme tu čest slavit více jak tři měsíce ve světě RP her. Pro někoho je to možná pomíjivá doba, kdy se vše může změnit, ale pro nás? Skutečně jsme netušily, že Salem probudíte k životu nevídanou silou a odhodláním, ze kterého zůstáváme neustále paf.

Tato hra má být vaším únikem před realitou, místem odpočinku, kde naplno rozvíjíte svou fantazii s víceméně volnou rukou a počínáním, které se jinde často neschvaluje. Je vcelku na vás, kam hra povede, jaký směr si vyberete. A přesně o tom bude naše posezení.
 

Právě díky tomu, že jste to vy, kdo máte největší podíl na rozvíjení hry jakožto takové, bychom rády znaly váš názor na to, kudy byste si přáli, aby hra do budoucna spěla. Co vám chybí? Co si naopak myslíte, že přebývá nebo byste změnili? Jak si představujete vy budoucnost svých postav, co byste s nimi rádi naplánovali? Je toho tolik, do čeho se můžeme pustit a nyní je přesně váš čas, kdy se můžete nahlas projevit se všemi, být vyslechnuti a vaše připomínky budou zkonzultovány v přímém přenosu v rámci diskuze v debatní místnosti.
Kdo tedy má zájem a nebojí se pozvednout ruku, pak vás budeme očekávat v neděli 15. 1. o 15. hodině v chatu pod odkazem debatní místnost. Pro jistotu vás však požádáme, abyste se zapsali s přezdívkou do komentářů, popřípadě si už můžete přichystat nějaké dotazy rovnou k nim.

- adminteam tosalem

Žádné komentáře:

Okomentovat