obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

1/07/2017

Sčítání lidu #1 ukončeno

Zima a chlad bezcitně projíždí až do morku kostí,
jako tisíc nožů posedlých zlostí
probodává hlouběji a dál...
Sněhový poprašek se vrchovatí do hlubokých závějí, jimiž se brodí ti, co v sobě nalezli alespoň špetku životodárného tepla. Mnoho obětí si vybral krutý začátek chladného období známého jako zima, čas umírajících a mrtvých, jejichž poslední hodinka nadejde každou chvilku. Kdo může, měl by se rozloučit se svými bližními, neboť není jisté, zda se vrátí domů ve zdraví. Po celém Salemu je slyšet pláč pozůstalých naříkajících nad smrtí svých milovaných. Kdo mohl, zapálil svíčku v okně. Kdo věří, ten se modlí k bohu, aby se probudil do dalšího rána, ač tesklivě temného. 

První sčítání lidu je za námi. Co k tomu dodat? Pár vytrvalých skutečně přežilo, ti zbylí? Někteří našli smrti, jiní jsou zapsáni jako nezvěstní. Kronikář u některých jmen přidělal křížky, do chladné země hloubí hrobník hroby, v nichž jednou skončíme všichni. Na salemské vývěsce visí několik portértů a jmen obyvatel, kteří se dlouho neozvali svým rodinám nebo jejich přítomnost byla shledána jako neexistující.  

Pokud o nich má někdo informaci, nechť ji předá správci města do 20. ledna prostřednictvím komentáře pod tímto článkem s nickem hráče a zmizelou postavou, nebo přes email, jinak budou prohlášeni za mrtvé!

NEZVĚSTNÍ

Avšak našlo se i pár obětí roztrhaných na kousky, umrzlých či jinak zohavených. V kostele se zapálily svíčky za jejich duše, které snad jednoho dne dojdou pokoje. Mše proběhne v tichosti a za přítomnosti vedení města.

MRTVÍ

Všechny tyto postavy je možno využít v rámci MINIQUESTU nebo nadcházejícího QUESTU [s výjimkou Angelicy Delacroix, která byla zabita při úplňku v rámci hry] s informováním alespoň jednoho z adminů prostřednictvím infoboxu, emailu nebo na chatu.
Poslední slova patří vám, přeživším. S Maerliou vám velice děkujeme za vaši oddanost, trpělivost a odhodlání s námi pokračovat v budoucích dnech. Víme, že někdy není aktivita taková, jakou byste si přáli - koneckonců je to hra s myšlenkou vás do ničeho nenutit a hledat si tu hry pro své pobavení, rozvíjení fantazie a zkrácení nudy. Přesto je to pouze díky vám, že fungujeme už víc jak třetí měsíc, kdy nám stojíte po boku, dodáváte nám nápady a pomáháte rozvíjet děj. 
Za vaši bdělost a touhu tu s námi zůstat vám každému k profilu přibyl malý odznáček za přežití prvních třech měsíců, jimiž jsme společně zdolali rok 1692. Doufám, že tento malý akt z našich rukou vám udělá radost a aspoň maličkou vykouzlí úsměv na vašich tvářích.

Ještě jednou děkujeme, že jste tu s námi.
- admin team tosalem

Žádné komentáře:

Okomentovat