obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

1/07/2017

Shay Patrick Cormac



OBĚTOVÁN PŘI TEMNÉM RITUÁLU ČARODĚJKOU MAYALIQ

Přezdívka hráče: Shay
Jméno a příjmení: Shay Patrick Cormac
Stav: Ženatý
Rodina:
  • Bratr – Liam Cormac
  • Žena – Sarah Cormac
  • Potomci – Edward Cormac, Charles Cormac 
Rasa: Člověk
Věk: 38
Povolání/Kasta: Vrchní strážce zákona/vyšší společnost
Náboženské přesvědčení: Nevěřící. Je ohleduplný a tolerantní k jiným náboženstvím, která nejsou žádným způsobem násilnická a neporušují zákon.
Portrét: Ray Stevenson




Na první pohled silná a vyrovnaná osobnost. I přes všechny kvality obávaného námořníka a bojovníka je Shay loajální rodinný typ. Tvrdým výcvikem byl zocelen a naučen soudnosti, spolehlivosti a odpovědnosti, kterou na sebe bere. Je čestný, uzavřený a respektuje názory ostatních, ale pokud je daný názor hloupý či nepodložený, vysměje se mu. Nejdříve myslí a až poté koná, spoléhá se na svůj rozum. Svého úspěchu dosáhl soustředěným usilím a pečlivostí. Je vážný, praktický, spořádaný a realistický. Netoleruje prohřešky a drží se svých pravidel, přesto je pro cizí osobu velice nepředvídatelný. Byl skvělým manželem, do doby, kdy byla jeho žena nevěrná s jeho bratrem, čímž nechtěně způsobila smrt vlastní dcery. Dokázal jim odpustit, ale nikdy nezapomenul, přesto se s nimi nestýká. V kontaktu je pouze se svými syny, se kterými si dopisuje.

Zlozvyky: Od nevěry jeho ženy s vlastním bratrem mu činí problém někomu věřit, je proto ostražitý a nepustí si k tělu každého. Od té doby je také nemilosrdný pokud jde o porušení pravidel či zákona, bez ohledu na to, jaký měl vztah s danou osobou, což se může zdát v některých případech až bezcitné.



Základní schopnosti: 
Instinkt, empatie (střední)

Schopnosti navíc: 
Boj se zbraní – Palné – Křesadlové pistole (silnější)
Boj beze zbraně (slabší)
Shay se stal slavným, převážně díky jeho střeleckým schopnostem. Nosíval u sebe totiž šest křesadlových pistolí, díky kterým se v souboji stal téměř nedotknutelným.

Nedostatky: Díky své empatii dokáže porozumět emocím a motivům jiného člověka, nedokáže však odložit své vlastní názory, hodnoty a předsudky. V souboji se převážně spoléhá na své křesadlové pistole, jejichž nabíjení je velice zdlouhavé, je proto bez nich velmi zranitelný. Nevyzná se v bylinkách a jedech. Neumí lovit zvěř, jelikož nikdy nemusel a až příliš se spoléhá na civilizované způsoby obživy.


Shay se narodil mezi čtyři sourozence do chudé a nedůležité rodiny v Londýně. Bída proháněla čtvrť ve které žili a brzy přišel o rodiče a posléze i o své sestry. Se svým mladším bratrem ve věku plnoletosti narukovali do námořnictva, kde se postupem času vyšplhali na jedny z nejvyšších a nejvýznamnějších pozic. Shay se stal obávaným a respektovaným privatýrem. Námořním kapitánem, jenž měl za úkol lovit zločince, kteří porušili zákon na moři, tudíž piráty. Vstoupil do manželství s ženou, jenž mu později zplodila tři potomky – 2 syny a dceru. Během jeho doposud nejdelší plavby, která trvala několik měsíců, se jeho bratr Liam zotavoval po vážném zranění z námořní bitvy ve společnosti rodiny svého staršího bratra. V noc kdy se Shay vracel ze své vyčerpávající cesty, která měla původně trvat o několik dnů déle, našel svou ženu spící v posteli s jeho bratrem. Shay je oba rozhněvaným řevem probudil a zuřil. Jeho žena i bratr mlčeli a poté co spatřil jejich překvapené obličeje směřující na prázdnou postýlku u okna, ve které měla ležet jejich dvouletá dcera, zmlkl i on. Okno bylo otevřené a jejich dítě leželo mrtvé na kamenné cestě po pádu z něj.

O této noci se dozvědělo později celé město, pomluvy se šířily a ty měly veliký dopad na jeho kariéru. Nad svou ženou a bratrem zanevřel, ale pro dobro svých zbylých potomků byl nucen opustit Anglii a jeho služby pro ni. Přeplul oceán a několik let se staral o pořádek na obchodních cestách do New Yorku. Potřeboval změnu a vydal se hlouběji do vnitrozemí, na místo zvané Salem, kam pomluvy o jeho rodině zajista nedošly, ale zvěsti o jeho udatných činech v námořnictvu a ve jménu zákona možná ano.



XXX


MINIQUEST: Zasedání města

Žádné komentáře:

Okomentovat