obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/20/2017

Callum Parker

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/09/callum-parker.html

Přezdívka hráče: Bloo
Jméno a příjmení: Callum Parker, též známý jako Merlin
Stav: Svobodný
Rodina:
  • Clarity Fray (Nimue) – Elementál vody a také jeho první láska. Našel jí těsně po jejím stvoření a naučil jí vše potřebné, není tedy divu, že se do ní zamiloval a zplodili spolu syna. Po první smrti jejich syna jí ale neviděl, přesto ví, že je stále naživu a chce jí najít.
  • Isaiah Barlow (Lancelot) – Jeho jediný syn, který je prokletý a musí se reinkarnovat. Viděl ho zemřít pouze jednou, ale i to mu stačilo. Přesto se ho snaží najít a doufá, že se mu to jednou podaří.
  • Dorien Grey – Démon, který proklel jeho syna a vlastně i jeho. Od té doby, co s ním uzavřel dohodu, se stal jeho služebníkem, tudíž je spojuje neviditelné pouto, které nedokáže přerušit.
  • Janett Grey – Jeho svěřenkyně a mladší sestra Doriena, se kterou tráví spoustu času, jelikož jí vzdělává. Má jí rád a svým způsobem jí i lituje, protože dobře ví, jak celá jejich rodina skončí.
  • Anton Grey – Starší bratr Doriena, který se pod jeho vlivem zaměřil na vojenskou kariéru. Moc v kontaktu s ním nikdy nebyl. 
  • Morris Grey – Otec Doriena, starý muž, který trpí těžkou chorobou. Potkává ho jen výjmečně, kdy se starý pán rozhodne projít po domě.
  • Aria – Služebnice Doriana a jeho blízká přítelkyně. Dala by se popsat jako jediný člověk, se kterým v tomto životě udržuje přátelské vztahy. I když je to zvláštní, protože ona je zcela oddaná Dorianovi, to ale nepřekáží diskuzí o něčem jiném. Vadí mu, jak si s ní Dorian zahrává, ale nemůže s tím nic udělat.
Rasa: Čaroděj
Věk: 35 let
Povolání/Kasta: Učitel/střední třída
Náboženské přesvědčení: Vzhledem k délce své existence nevěří na Boha. Ví, že existuje Matka příroda, ale ani ona nemá jeho víru. Jediná věc, ve kterou opravdu věří, je Osud.
Portrét: Karl Urban
 
https://i.pinimg.com/736x/13/61/a0/1361a0d9f9eb2ef18dccd55995fa9a1b--karl-urban-beautiful-men.jpg



Když něco málo přes tisíc let strávíte s démonem, změní vás to. Sice se reinkarnoval, ale vždy se setkal se svým věznitelem. Mohli byste být třeba nejmilejší člověk pod sluncem a stejně by se z vás stal nepříjemný patron. To se stalo i jemu. V průběhu let sám na sobě pozoroval, že začal být zahořklý a nepříjemný ke svému okolí. Nepomohl tomu ani fakt, že i když ví, že se někde po světě toulá jeho první láska a jediný syn, tak je už tisíc let neviděl. To nikomu asi nepřidá na optimismu.

I přes jeho pesimistický pohled na svět stále působí klidným a vzdělaným dojmem, což je vlastně pravda. Sice dokáže být sarkastický a nepříjemný, ale stále je inteligentní a rád si rozšiřuje obzory a získává nové informace o světě kolem sebe. Tahle jeho stránka se nezměnila. Vždy lačnil po nových vědomostech a našel si způsob, jak je získat. Svým způsobem tohle jeho dlouhé chození po světě pro něj má alespoň malou výhodu.

Kvůli tomu, že si pamatuje své minulé životy, uvědomuje si fakt, že už nikoho nebude milovat tak jako Nimue, přesto ale v jeho životech hrají roli i ženy. Vždyť bez lásky člověk nedokáže být a on je stále pouhým člověkem. Navíc si je jistý, že ani Nimue na něj nečeká, protože ani neví, že je naživu.

Co se týče přátelství, tak je to u něj složité. Jen tak někoho nepovažuje za svého přítele, ale dokáže se chovat přátelsky, i když tomuto přístupu nedává v posledních letech přednost. Zvenčí to může vypadat, že se přátelí právě s Dorianem, ale zdání klame. Má k němu odpor, i když démon nemůže za všechno, z čeho ho obviňuje. Přesto se k němu na veřejnosti chová jako k příteli, vždyť je to někdo, koho zná nejdéle.

Zlozvyky: Dalo by se sem počítat třeba to, že když se věnuje studiu, tak je schopný zapomenout na své okolí. Prostě neslyší a nevnímá, je zcela pohlcen novými informacemi.



Základní schopnosti:
▲ Znalost čarodějných rituálů - teoretická úroveň, slabá praktická
▲ Znalost bylinek

Schopnosti navíc:
▲ Předpovídání budoucnosti (silné)
▲ Pyrokineze (střední)
▲ Léčitelství (slabé)

Má stejné slabosti jako každý jiný člověk. Zranění se mu léčí stejně dlouho jako obyčejnému člověku a jsou stejěn fatální, pokud jsou vážné. Většinu svých schopností dokázal vypilovat k jejich a svému maximu. Jeho znalost čarodějných rituálů je čistě praktickou záležitostí, protože on sám je nikdy nepraktikoval. Neměl tu potřebu. Díky smlouvě, kterou uzavřel s Dorienem, je odolný vůči jeho manipulování myslí a tělem. Stejně jako není zdatný v rituálech, tak stejně marný je i v boji. Nikdy neměl potřebu bojovat na pěsti nebo s mečem v ruce. Není to jeho styl. Pokud už musel v minulosti bojovat, použil své schopnosti. Tudíž se soubojům na pěsti či zbraně vyhýbá jako čert kříži, proč taky riskovat zranění.


Jeho narození se datuje něco málo přes tisíc let zpátky. Ani tehdy ovšem nebylo výjimkou, že se rodiče svých dětí zbavovali jako nechtěných a to byl právě Merlinův případ. Jeho rodiče ho odložili, ale ujmul se ho čaroděj, který ho vychovával a učil. Jeho jméno smyl z jeho mysli čas, přesto na něj rád vzpomíná. Už od malička měl Merlin jisté předpovědi ohledně budoucnosti. Ze začátku to byly jen útržky, kterým nerozuměl, ale s postupem času se začaly vyjasňovat. Kromě téhle své schopnosti rozvíjel i ty ostatní pod vedením svého opatrovatele.

Zlom přišel ve chvíli, kdy jeho učitel zemřel a nechal ho napospas osudu. Merlin se tedy podle svých vizí začal i chovat. Začal každý den chodit k nedalekému jezeru, kde se podle jeho vizí měl zrodit elementál vody. Měsíce pomalu ubíhali, ale on stále každý den zavítal k jezeru, i když věděl, že se brzy začnou dít i jiné věci, u kterých bude muset být. Jednoho dne, když přišel k jezeru, uvedl drobnou blondýnku, která kymácivě chodila po břehu. Nedalo se tomu nezasmát, tím jí ovšem rozhodil a ona spadla do vody. Až v ten okamžik si uvědomil, že je nahá. Nabídl jí tedy svojí košili a odvedl jí do svého domu.

Dalo by se říct, že období, kdy žil s Nimue, jak jí pojmenoval, bylo nejharmoničtější v jeho životě. Učil Nimue písmo, jazyk, naučil jí všechno, co si myslel, že v životě bude potřebovat. Není divu, že když spolu trávili tolik času, zamilovali se do sebe. Narodil se jim syn, kterého pojmenovali Lancelot. Merlin společně s NImue a Lancelotem žil jen pár let, a pak musel jít za svými povinnostmi.

Jeho vidiny ho dovedli až k malému chlapci, který se jmenoval Artuš. Ten byl předurčen k tomu, aby vládl Camelotu a Merlin mu k tomu měl pomoct. Tak začala jeho pouť s Artušem, kterému měl domoci k vládě.

Trvalo to několik let a celou tu dobu Merlinovi chyběla jeho milovaná Nimue i syn, kterého ale později vídával jako člena rytířů kolem Artuše. V moment, kdy si Artuš vzal Guinevru, poslal Lancelota na nebezpečnou výpravu pro Svatý grál. Merlin se pokoušel mu to vymlouvat, ale Artuš byl neoblomný, jako by byl posednutý myšlenkou, že Lancelot mu chce jeho Guinevru sebrat. Merlin věděl, že není daleko od pravdy, ale přesto nechtěl, aby se jeho syn tak nebezpečné výpravy účastnil. Během času, kdy byl Lancelot na výpravě, zjistil, že Guinevra není člověk, byla elementál stejně jako Nimue. Když se Lncelot vrátil, začal být paranoidní a strachoval se o bezpečí Guinevry. A udělal chyb u, kterou zničil jejich rodinu.

Merlin ho nestihl zastavit předtím, než uzavřel dohodu s Morganou, která byla v té době posednuta démonem, o čemž Merlin dobře věděl. Sám s ním několikrát mluvil. Dobře věděl, že dohoda, kterou uzavřel, nebude stejná jako ta, kterou démon vytvoří. Proklel jeho syna, aby neustále umíral a znovu se narodil, jen aby znovu zemřel. On sám věděl, že se s tím nedá nic udělat, ale Nimue se nevzdala. Ani Merlin nebyl z to jí to rozmluvit a stejně jako svého syna jí nestihl zastavit před jejími činy.

Morgana Nimue proklela, stejně jako jejich syna, kterého následně zabila. Merlin od té doby Nimue neviděl, opustila Avalon, ani se neohlédla. A on musel zůstat s Artušem, ať mu to bylo jakkoli proti srsti.

Mladý král si už nenašel novou manželku, byl zničený ze smrti Guinevry, ale i Lancelota. Chřadl a není tedy divu, že brzy zemřel. Merlin mohl jen přihlížet, protože věděl, že se děje to, co se má stát. Následně vzal Svatý grál, který mu Artuš po smrti Lancelota věnoval a vydal se za Morganou, tedy spíše za démonem, který v ní sídlil, s jedinou myšlenkou. Uzavřít dohodu. To se mu podařilo, i když ne v takovém provedení, jaké si představoval. Démon mu daroval schopnost reinkarnace, ale zároveň ho k sobě ve své zvrácenosti připoutal jako mazlíčka. Tudíž pokaždé, když se narodil, bylo to poblíž démonovi schrán ky, aby se k němu jako starší mohl připojit.

Zůstaly mu jeho vzpomínky a on si je jistý, že je to hlavně z toho důvodu, aby ho tím démon jen trápil. Prožil mnoho životů a potkal mnoho lidí. Našel si přátele, dokonce i pár milenek, ale neustále v mysli věděl, že svého syna a lásku už asi nikdy neuvidí. Démon si totiž dával pozor na to, aby se nikdy nedostali dost blízko k nim. Prostřídal i spoustu povolání a získal díky tomu spoustu vědomostí i zkušeností. Zlom, o kterém netušil, že přijde, nastal v New Yorku před několika měsíci, kdy byl démon z ničeho nic slabší. V tomto životě používal jméno Callum Parker. Mohl si jen domýšlet, co démona oslabilo, ale donutilo ho to přesídlit ze svého současného hostitele do těla mladíka ze Salemu, Doriena Greye. Společně s ním se vrátil do Salemu jako učitel pro mladší sestru Doriena. O Salemu už slyšel nějaké zvěsti, zvláště o upalování čarodějnic. Zatímco Dorien si užíval pozornosti žen a věnoval se přípravě na post soudce. Cal se věnoval právě jeho mladší sestře, které předával své vědomosti, a také se spř átelil s Ariou, služebnou Greyů, která byla bláznivě zamilovaná do Doriena.



xxx




Žádné komentáře:

Okomentovat