obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/28/2017

Gwen Talley

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/09/gwen-talley.html

Přezdívka hráče: Viko
Jméno a příjmení: Gwen Talley
Stav: Svobodná
Rodina: 
  • Matka - Mia Talley
Zemřela na infarkt před 2 lety, když se dozvěděla, že její dcera je čarodějka.
  • Otec - Fabien Talley
Stále ještě žije, ale Gwen o něm nemá žádné zprávy. Odvrhl ji, kvůli toho, že je čarodějka a nehodlá se s ní stýkat. Je pevně upnutý na křesťanskou víru.
  • Sestra - Ruth Talley
Zemřela na žal z matčiné smrti. Gwenina mladší a nejmilejší sestra.
  • Sestra - Regina Talley
Její starší sestra, která ji také zavrhla, kvůli tomu, že je čarodějka.
  • Sestra - Lisalotta Talley
Její nejmladší sestra, která se ji vždycky zastala a má ji ještě furt stejně ráda. Jejich cesty se rozešly v dobrém.

Rasa: Čarodějnice
Věk: 35
Povolání/Kasta: Hostinská/ Střední třída
Náboženské přesvědčení: Kdysi byla křesťanka. Od toho se však odvrátila, když zjistila, že je čarodějka. Věří na duchy a síly přírody.
Portrét: Lana Parilla

http://cimg.tvgcdn.net/i/r/2016/05/13/0511488a-b9fd-41a3-b8db-dbfb60d23884/resize/815x543/c8a93565b3bec3efdaec0ac2c504f876/160512-news-once-upon-a-time-lana-parrilla.jpg


Gwen působí na první pohled velice přísně a nemile. Pokud však nedáte na první pohled zjístíte, že je to v celku milá žena. Mezi lidi chodí ráda a tak by se dalo říct, že společnost si velice užívá. Nějak si musí vynahradit ty roky v ústraní. Umí být zapálená do jakkékoliv aktivity, když ji dostatečně nadchne a někdy vás docela překvapí vzhledem k jejímu věku. Umí být docela dost náladová a dá docela dost ostře najevo, když se ji něco nelíbí. Na některé lidi může působit i trochu namyšleně, ale to se ihned změní jakmile ji poznáte. Nesnáší předsudky vůči lidem z jiných kast a snaží se pomáhat všem, kteří si její pomoc zaslouží. Věří v to, že ne každý čaroděj či čarodějka musí být špatný. Jde o to jak svoji magii využívají a na co ji využívají. Když je naštvaná či smutná, tak se ráda prochází, aby si pročistila svou hlavu od některých nežádaných myšlenek. Za své přátelé se kdykoliv postaví, ať jde o co chce. Občas má takové povýšenecké řeči, ale z toho ji můžete rychle vyvézt, tím že změníte téma hovoru. Ráda tráví čas v přírodě, kde pozoruje různé zvířata, jak žijou v rovnováze o kterém se ji v normálním životě, snad může jen zdát. Miluje nezávazný flirt, ale věří, že jednou najde někoho, kdo by s ní mohl sdílet život.

Zlozvyky: Ohlodávání nehtů při nervozitě.



Základní schopnosti:
▲ Znalost čarodějných rituálů - teoretická úroveň, slabá praktická
▲ Znalost bylinek

Schopnosti navíc:
▲ Atmokineze [silná]
▲ Léčitelství [střední]
▲ Výroba talismanů [slabá]

Síla její magie se neustále mění, jelikož čerpá z přírody. Když je příroda slabá, tak toho moc nezmůže a když je zase silná, tak jsou jejich síly pevně provázány. Její nejslabší schopnost je výroba talismanů, které se věnuje zřídkakdy většinou její talismany úplně nefungují i přesto se snaží ve své schopnosti zdokonalit.
 

Gwen se narodila do silně křesťanské rodiny, která ji z počátků velice milovala. Když se narodila měla jednu starší sestru, které bylo 8 let. Její rodiče ji vychovávali s láskou k bohu. Gwen rostla a rostla a její matka přivedla na svět další dvě holčičky, které měla Gwen velice ráda. Nejstarší sestru to štvalo, tak dělávala Gwen naschvály, aby se rodiče od ní odvrátili. Jednoho krásného letního dne se ji to skoro povedlo. Chtěla usvědčit Gwen z toho, že je čarodějka, tak ji chvíli pozorovala. Gwen byla velmi šikovné děvče už od malička a také měla byla velice nadaná, skoro ve všem, co dělala. O pár věcech, však její rodiče nevěděli a ona si je taky plně neuvědomovala. Myslela si, že to co dělá je zcela normální. Mladá dívka soustředěně hleděla na oblohu na kterém svítilo nádherné zlatavé slunce a soustředěně na něj hleděla. Gwen neměla moc v oblibě tohle horké počasí a preferovala sníh, nebo deštivé počasí. Najednou slunce zašlo za oblaka a na zem pomaličku dopadaly bílé vločky. Pochopitelně její sestra to nenechala, jen tak. Využila situace a rozběhla se to vše říct svým rodičům. Nikdo z nich jí nechtěli věřit. Církev totiž vyobrazovala čarodějnice, jako zlé a satanistické stvoření a jejich dcera byla milá a čistá. Tenhle pokus se její sestře Regině nepovedl, ale zapřísahla se, že ten další se ji už konečně vyvede.
Gwen samozřejmě stále nevěděla, že je čarodějka prostě jí to přišlo normální. A tak jednoho večera posedávala u krbu s korálkama a kouskem teňoučké kůže a vyráběla něco, co vypadalo, jako ochranný amulet. Bohužel se ji moc nedařilo a vždycky, když navlékla jednu stranu, tak ta druhá se ji rozsypala. Její matka ji pozorovala a pořádně si prohlédla její práci. Celou to dobu si myslela, že si vyrábí křížek do kostela. Matka se zhrozila a upadla. Její bohužel slabounké srdce tu ránu, že dcera je čarodějka nevydrželo. Otec se od ní úplně odvrhl a nechal ji zavřít do kláštera, kde pobívala Gwen až do svých 34 let, poté se ji podařilo utéct. Nechtěla už žít něčím, co není. Teď už nebyla křesťanka a už nebyla ani zcela normální člověk. Rozhodla se, že svou magii bude vždy používat k dobru a vydala se najít místo, které by ji mohl pomoct to vše uskutečnit. Rok pátrala a pátrala až dorazila do Salemu, který je proslulý tím, že tu žijí čarodějky a čarodějové. Doufá jen v to, aby zde zapadla a měla lepší život.
 

xxx


Žádné komentáře:

Okomentovat