obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/29/2017

James Brown

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/09/james-brown.html

Přezdívka hráče: Viko
Jméno a příjmení: James Brown
Stav: Svobodný
Rodina: 
  • Matka - Mary Brown
Žena, která ho milovala už od porodu a on jí je za všechno v životě vděčný. Zemřela před rokem na pravé neštovice.
  • Otec - Elliot Crake
Otce James nikdy nepoznal, protože jakmile se dozvěděl, že se má James narodit záhadně zmizel. Byl to bohatý šlechtic, který si nechtěl pošpinit jméno vychováváním spratka jeho bývalé služky.

Rasa: Kožoměnec
Věk: 30
Povolání/Kasta: Obchodník/Střední třída
Náboženské přesvědčení: Je ateista - nevěří v existenci žádného boha. Lidem, ale víru nebere. Příroda je pro něj nejmocnější paní.
Portrét: Sam Heughan

https://i.pinimg.com/736x/f3/22/31/f32231d13e30a8cfaa27df06be82a9d1--book-to-read-tv-actors.jpg

Zvířecí podoba:

http://www.zoohluboka.cz/media/800x800_1462787760.5405_7403-kocka_divoka_-_Jerhotova_096.jpg



James je docela milé povahy. Co by na takovém pohledném mladíkovi mohlo být špatně? Vlastně by se na něm našlo i něco špatného. Když mu někdo hodně tvrdě ublíží, tak si můžete být jisti tím, že mu nikdy více neodpustí. Je to tak trochu menší snílek, který se do všeho vrhne docela po hlavě. Jednou jeho největší vlastností je tvrdohlavost. Když něco řekne, tak si na tom velice tvrdě stojí a nikdo ho z toho nevytáhne. On vždycky bude mít svoji pravdu, která pro něj bude na prvním místě. Na společnost je docela vlídný i když ji příliš nevyhledává. Je však fakt, že člověk by se měl čas od času pobavit ve velké společnost a to mu proti srsti není a rád si užívá tyhle větší akce. Dalo by se říct, že na velkou společnost musí mít náladu, aby ji nějakým způsobem přežil a užil si ji. Na své přatelé si udělá kdykoliv čas a také jim kdykoliv pomůže se vším. Nepřátelům se vyhýbá a naštěstí jich za život moc neměl, ale ne každému může vyhovavat jeho charakter. Od lidí kolem sebe požaduje jediné - upřímnost. Bez upřímnosti by byl svět nehorázným místem. Nemá rád povrchní a bohaté lidi, kteří si myslí, že snědli celou modroust světa a mohou mít na co ukážou. Takovým lidem se snaží vyhnout.

Zlozvyky: Mívá tiky v pravé ruce při tom, když něco důležitého vysvětluje a stojí si za názorem.



Základní schopnosti:
▲ Schopnost měnit se na zvíře [Kočka divoká]
▲ Zesílený smysl [zrak, střední - hlavně v noci]
▲ Rychlost [střední]
Schopnosti navíc:
▲ Regenerace v lidské formě [silná]
▲ Telepatie - pouze ve zvířecí formě [slabá]

Velký hluk mu nedělá vůbec dobře - při takové situaci se snaží schovat, co nejdál od hluku. Světlo také moc nemusí, proto se radši pohybuje v terénu ve tmě. (Pouze ve zvířecí formě)
 

James se narodil jedné chudé služebné nadeleko Salemu. Žena to byla velice milá, vlídná a bohužel naletěla bohatému muži s kterým měla poměr a poté otěhotnila. Muž, který ji sliboval nádherné šaty, bohatsví a postavení zmizel neznámo kam a ona musela dřít, aby to malé nějak uživila. Bylo to těžké, ale i přesto vše zvládla. Její syn James vyrostl v pěkného hocha za kterým se otáčela, každá krásná dívka z okolí. Své matce se snažil pomáhat ve všech směrem, aby z něčeho mohli žít. Byl to opravdu pracovitý hoch a jeho matka na něj byla velice hrdá. Čas od času za ním chodívala dívka jménem Leoghaire (čti Lírí), která se do něj postupem času zamilovala. On její city samozřejmě opětoval. Matka Jamesovy vyvolené však tomuto vztahu nepřála a kolovaly o ní zvěsti, že je čarodějnicí. James tomu samozřejmě nevěřil, protože na takové báchorky byl dost starý. Jednoho dne matka Leoghaire pozvala oba dva zamilované na čaj za zástěrkou, že se chce s něma smířit a požehnat jejich vztahu. Bohužel to byla léčka, jak nálakat zrzavého chlapce do čarodějnických sítí této prohnané ženy. Jamese omámila jednou známou bylinou a on upadl do hlubokého spánku. Mezitím mu vzala vlas a sehnala vše potřebné k této kletbě. Dceru svou, také omámila bylinou, aby se ji nemotala pod nohy. Když se James probudil z toho strašlivého spánku byl doma u své matky a vůbec nic si nepamatoval. Během roku se mu začínaly dít fakt podivné věci, které vyústily v přeměnu v cosi chlupatého. Byla z něj kočka a on nevěděl jak a kdy se to stalo, protože si nepamatoval na svůj život s Laoghaire a na její matku. Neuměl si tohle vše vůbec vysvětlit, ale postupem času se to naučil ovládat a nakonec mu to kolikrát přišlo docela užitečné. Bohužel jeho matka podlehla o pár let později nemoci zvané Pravé neštovice, tak se rozhodl  začít svůj život někde jinde. Potřeboval blízké místo, aby mohl stále navštěvovat matčin hrob a tím novým a blízkým místem se stal Salem.


xxx


Žádné komentáře:

Okomentovat