obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

9/28/2017

QUEST: Vinobraní

Vítr vane
Plamen šlehá
Černou zemí pramen stéká
Člověk v kruhu zvolna vstane
Do tance se dá

Luční kvítí pomalu odkvétá, vánkem nadnášené směřuje dál, do náručí podzimu. Letní období oficiálně skončilo a pro salemský lid to znamená dvě věci - začít s přípravami na kruté zimní časy, ale v neposlední řadě oslavovat. Nejlépe se sudy kvalitního vína, dobrým jídlem a tancem do časných ranních hodin. Takové jsou svátky vinobraní v Salemu - doba, kdy lidé zapomínají na nesváry mezi sebou, odproštěni od kast a skupin, do nichž jsou společností tlačeni a všichni pospolu holdují pohybu a lahodným pokrmům. Jen pro jeden večer, jen jednou za rok.

http://images5.fanpop.com/image/photos/30600000/Fan-Art-red-riding-hood-30649841-470-220.gif 

Co víte:
Salemem už se od časného rána ozývá hluk v podobě radostných výkřiků dětí a  švitoření mladých děvčat, v srdci bažících po jedné z nejkrásnějších nocí v jejich životě. Každý, kdo nalezne v srdci byť jen trochu citu pro hudbu, ví, že tenhle den bude nezapomenutelný. Obchodníci z blízkých měst, i těch vzdálenějších, naposledy rozkládají své stánky v kruhu kolem náměstí, jež se úderem večerních hodin promění na taneční parket. Svými hlasy se pokouší navábit poslední zákazníky a nabídnout jim vzpomínku na letošní vinobraní, ať již v podobě barevných pentlí do vlasů, okrasných spon nebo třeba slavnostních šatů - takových, po nichž by se nejednomu mladíkovi vytvořily mžitky před očima.

Večer? Ten patří tanci. Dlouho do noci budou muzikanti vyhrávat oblíbené lidové písně, při nichž nejedna vdova zahodí svůj smutek a vyzvána mužem začne poskakovat do rytmu. A možná, snad zanechá truchlení pro pár chvil vášně. Lidé z nejrůznějších kast, jindy tak vzdálení, si k sobě najdou cestu, a i takový sluha či nejprostější farmář si může zatančit s urozenou dámou, ne-li se samotnou salemskou vládkyní. A ti, kdo dají přednost jídlu a dobrému pití, naleznou všemožné pokrmy na stolech, od výborných kozích sýrů až přes grilované maso z mladého vepře, otáčené nad ohněm. A vína? Toho bude habaděj. Aby ne, vždyť se slaví vinobraní.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEildlruwN5a9Tc8Kzk4BcCzlqyKqBVU-lXTcwlMogHg6xZeRudAfxu_ziKyt-gHacS4PwvuZ8WdpU2wSQ96RaUZKzNWxVSDqOMgetkR9Y25N2r8upE7sva-XwPwz18F-38l9DYSvHYKnKs/s1600/Mezi%25C4%258Dl%25C3%25A1nek.png 

Je tedy na vás, zda se účastníte questu či nikoliv, vše je zcela dobrovolné. Volná zábava vás přivitá na náměstí, jindy potřísněném krví obviněných z kacířství, od 26. září do 3. října, než radovánky skončí. Hra nebude moderována vypravěčem, tudíž je vše na vašem rozhodnutí. Aneb co se má stát, stane se. A možná... Opravdu jen možná přijde i kouzeník - ve formě osudu, protože každý ví, že admin team je tím největším kazičem zábavy, samozřejmě. Nadále můžete pokračovat v rozehraných hrách na hlavních dějových liniích (Město, Okolí).
Pokud se chcete zúčastnit questu, přihlašte se, prosím, pod článkem v komentářích se svou přezdívkou a jménem postav(y), které na tuto zábavu posíláte

Tento quest si může nést následky do hlavní dějové linie!
Varování: Vaše postavy se mohou zranit nebo být proklety!
Přejeme pěknou zábavu.
 - admin team tosalem

9 komentářů:

  1. Anonymní9/24/2017

    Bochníček
    Posílám své dvě zástupkyně, Vivian a Soru, spolu s jedním zástupcem, Adamem. :D (Na Vivi a Adámka mám hry domluvené, ale ocenila bych, kdyby mi někdo nabídl někoho pro Sorinku. c:)

    OdpovědětVymazat
  2. Silaaaaaaaaaaas

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní9/24/2017

    Bloo
    Miguel, Callum a Rosette :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní9/24/2017

    Mercinka
    Takže já tam pošlu Jasmínku, Seba, Clarity, Mayinku a Bellinku
    Pfu... :D

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní9/24/2017

    Abyth
    Caelus :)

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní9/24/2017

    Deucalion
    Pošlem tam Jonathana, ak sa bude dať, no on 26. až do 29. tu nebudem, tak potom sa tam asi len tak mihne v pozadí.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní9/25/2017

    Jack
    Taký půjdu, ale nevím, koho vezmu... Možná všechny.. Uvidíííme. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Anonymní9/25/2017

    Cheryl - VIctoria :D

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní9/27/2017

    Viko - Ivar :D

    OdpovědětVymazat