obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

7/11/2017

Seraphine Brand

https://town-of-salem.blogspot.cz/2017/07/seraphine-brand.html


Přezdívka hráče: Jack
Jméno a příjmení: Seraphine Brand
Stav: Svobodná
Rodina:
  • Cain Brand – otec, puškař, element ohně, její nejdražší osoba, za kterou by šla na kraj světa, což vlastně dělá, jelikož se musí kvůli jeho nestárnutí stěhovat. Je jeho ochránkyní. Pomáhá mu v jeho obchodu, protože Cain nemá dostatek trpělivosti na to, aby chodil a prodával – takže to dělá za něj.
  • Sofia Brand – milovaná, ale bohužel zesnulá matka
Rasa: Člověk - strážce ohně
Věk: 21 let
Povolání/Kasta: Obchodnice
Náboženské přesvědčení: Seraphine už od malička uznává jen a pouze sílu živlů a matky přírody, ale jelikož je obchodnicí a musí mít s tatínkem dobré zakázky a vztahy ze zákazníky, tak si nemůže dovolit vybudovat špatnou pověst. Chodí tedy do kostela, i když tam jen sedí a všechny praktiky vykonává pouze z nutnosti.
Portrét: Crystal Reed
 

Hned na úvod by se dalo říci, že je přesný opak tatínka. To ona je na něj vždycky trochu nazlobená, když se dozví o nějakém tom další záletu, kterých nikdy není málo. Čas od času je i ona ta zodpovědnější.
I když její jméno znamená oheň, tak ona tolik průbojná není a tvrdohlavost? Ta ji snad minula obloukem. Kdybyste měli Caina a Seru postavit vedle sebe, viděli byste tam podobu maximálně tak ve vzhledu.
Několik vlastností má s ohněm přeci jen shodné. Dokáže zvelebit domov a každý, kdo by k ní přišel na návštěvu by se u ní cítil velmi útulně. Je dobrou a starostlivou hostitelkou a ještě vám dá něco na cestu, abyste se případně mohli posilnit nebo si doma dát něco na zub. Je vášnivá a hudba je pro ni stejně uklidňující jako pozorování plápolajícího ohně.
Je také obětavá a za osoby jí blízké by dokázala položit i život. Takovou osobou je pro ni její táta. Udělala by cokoli pro to, aby zařídila jeho bezpečí. Kdyby zmizel, v jejím srdci by zůstala díra, kterou by už nikdo nedokázal zaplnit. Vždy zastávala názor, že ostatní jsou mnohem důležitější než ona, takže se tak i chová. Snaží se být pro ostatní vrbou a pomáhat jim, jak je to jen v jejích silách. Někdy je toho na ni prostě moc, a i když je už dospělá, tak se tátovi schoulí do náručí a poslouchá jeho klidný dech a užívá si jeho tepla. Pokud takovou možnost nemá, tak se jde projít v noci k jezeru, kde si lehne do trávy a pozoruje hvězdy.
Kdejaký muž ji dokáže velmi snadno okouzlit, ale ještě nikdy nebyla zamilovaná až po uši. Dětskou lásku nechce počítat. Na rozdíl od svého táty není poběhlice, a i když je mužem poblázněná, nikdy nad sebou neztratí kontrolu a drží své chování pouze ve slušných mezích. Co by si o ní potom mysleli lidé? A však by se ani nedokázala podívat do zrcadla.
Jak už bylo řečeno, je velmi obětavá a na blízkých osobách jí velmi záleží. I když není moc průbojná a dobrovolně by neublížila ani mouše, tak se tajně učila zacházet se zbraněmi, které má táta doma. Je v tom celkem dobrá, ale pokud se jedná o boj beze zbraně, je v tomhle ohledu dost marná a kdykoli by ji dokázal během pár vteřin dostat k zemi a možná jí při silnějším stisknu zlomit i ruku.
Je veselá a bláznivá. Hodně ráda se směje a pokud najde někoho, s kým si bude rozumět, tak s ním zvládne blbnout jako malé dítě. Nicméně tohle všechno zmizí, pokud se něco stane nebo je potřeba zase vzít rozum do hrsti a chovat se rozumně jako obvykle. Jde to jako lusknutím prstu.
Každý má nějakého toho bubáka a tím jejím je tma. Ne že by hysterčila, když je zhasnuto, ale necítí se dobře a raději dojde zapálit alespoň svíčku. Když je tma, má takový zvláštní pocit, že ji někdo pozoruje nebo že na ni ve tmě číhají strašidla. A tím dalším důvodem? Pokaždé, když někde neplápolá oheň, má strach, že se jejímu otci něco stalo.

Zlozvyky: Jedním z jejích zlozvyků, o kterých ví, je pobrukování při nějaké činnosti, na kterou se musí soustředit.
Mezi její další zlozvyk by se možná dalo počítat to, že pokaždé, když uvidí nějaké zvíře, tak má nutkání si ho pohladit a pořádně se s ním pomazlit.
 

Základní schopnosti:
▲ Instinkt
▲ Empatie - silná

Schopnosti navíc:
▲ Boj se zbraní - palné a na blízko - vyšší
▲ Znalost bylinek – nižší

Dary pro Strážce ohně:
▲ Ochrana domova
▲ Práce od ruky
▲ Senzualita
Tajně se učila zacházet se zbraněmi a byla v tom stále lepší a lepší. Samozřejmě v tom má ještě nějaké mezery, ale jen tak něco už ji nepřekvapí. Ale pokud by se měla protivníkovi postavit beze zbraně? Stačilo by pár chvil na to, aby ji zpacifikoval a klidně i zlomil ruku, nebo jí provedl něco horšího. Přeci jen je to křehká dívka.



Narodila se jako každé jiné dítě, jen byla přeci něčím zvláštní. Byla samozřejmě dcerou svých rodičů – Sophie a Caina. Problém – nebo spíše čest – byl v tom, že její otec nebyl člověkem. Byl a stále je elementem. Její tatínek reprezentuje samotný oheň. Ona to samozřejmě jako malá nevěděla, protože ji to nezajímalo. Ona byla ráda, že zvládá už trochu mluvit a že má někoho, kdo jí dává lásku.
Oba své rodiče zbožňovala, ale na matku moc vzpomínek nemá. Jediné, co si dokáže vybavit při myšlence na ni, je její úsměv, to jak ji objímala a ten hrůzný den. Byla malá, ale tuhle vzpomínku si vtiskla do paměti. Pláč, ženský křik. To všechno prostupovalo jejich domem, když do něj vtrhli vojáci. Chtěli její matce vzít její počestnost, chtěli jí ukrást to, co mohla sdílet pouze s Cainem.
Křik náhle ustal. To byla chvíle, kdy jeden z vojáků její matku strčil a ona nešťastně upadla. Zlomila si vaz. Vojáci se vypařili stejně tak rychle jako se objevili a na podlaze zůstalo ležet bezvládné tělo milující družky a matky. Seraphine brečela. Neměla sebemenší tušení, co se odehrávalo. Přibatolila se ke své matce a stále naříkala. Pro Caina to musel být hrozný pohled, když se vrátil domů a spatřil plačící Seraphine a bezvládnou Sophiu…
Roky plynuly a ze Seraphine rostla bystrá mladá slečna, která chtěla tatínkovi se vším pomáhat a nedala na něj dopustit. Cain jí velmi brzy vysvětlil svůj původ. Přijala to bez mrknutí oka a široce se na něj usmála. Nezměnilo to její pohled na něj. Stala se jeho ochránkyní, opatrovnicí a také důvěrnicí. Nikdy mu nevyčítala to stěhování. On nestárnul, za to ona ano. Roky plynuly jako voda a ona se během té doby tajně učila se zbraněmi, které našla u nich doma. Nikdy by neublížila dobrovolně ani mouše, ale nechtěla, aby se jejími tatínkovi něco stalo a ona měla pocit, že mohla udělat víc. Teď se přemístili do Salemu, kde Sera stihla během krátké doby vytvořit to co už několikrát. Nový domov. Zabydlet se a vytvořit prostředí pro jejího otce a tudíž i pro ni to nejpříjemnější. Jen jí stále v hlavě vyvstává otázka – jak dlouho tu zůstanou tentokrát?


xxx


Žádné komentáře:

Okomentovat