obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

7/02/2017

QUEST: Velký požár

"Hoří!" Hlasité zvolání se neslo po Salemu, jehož vzduch pomalu začínal zžírat dým vznášející se z oken žaláře, kde se rozpoutalo hotové peklo. Dřevo se lámalo, kvílející pod hrubým dotekem ohně, praskot naplňoval místnost jindy těžící z pláče a přiznání těch, kteří nadále nedokázali snášet bolest mučení. Dnes nebyly největším nepřítelem palečnice ani klícka naplněná krysami. Salem ovládl strach z elementu, který si každý přál ovládnout, leč dnes? 
Ne, dnes bude pánem on sám. 
 

Mohlo se jednat o další normální den v rádoby obyčejném městě. Lidé se potkávali na ulicích, ze zdvořilosti či zájmu si vyměnili pár poznámek a informací, mnohdy obyčejné klepy zlepšující náladu. Ve středu náměstí se už od brzkého rána tyčila hranice sloužící k upálení další obviněné ženy z čarodějnictví, rusovlasé Sarah O´Connor, která byla shledána vinou z praktikování černé magie. Podobný osud měl postihnout i jejího společníka, s nímž dle slov církve obcovala, avšak ten byl shledán nevinným v očích poroty, neboť čárami a kouzly pomotala ona hříšnice jeho mysl.
 

Co víte?
I dnes se lidé připravovali na podívanou, při které tuhne krev v žilách. Mnozí se už raději po minulém masakru, kdy nemálo obyvatel padlo rukou ďáblovou v centru dění, dokud čarodějnice nebyla zabita, neodvažují vykouknout z oken a raději naslouchají hlásání, zda zaslechnout prvotní ryk dávajícího znamení, že se proces s čarodějnicí blíží stejně jako její konec zaniklý v hrdelním křiku. Jenže se nic neděje. Něco je špatně. První zvolání oznamujícím požár mnozí přejdou, neboť je vyzvoněno ústy mladého chlapce, téměř dítěte. A ty přece vše zveličují. Jenže kouř deroucí se z oken žaláře i budova samotná lehající postupně popelem dokazuje, že měl mladíček pravdu. Požár zachvátil Salem. 
Je to snad vina oné čarodějnice? Nebo je za tím pomsta démonů, kteří se konečně rozhodli stát za svými příznivci, kteří jsou schopni obětovat své duše pro trochu té sladké moci? Mnoho otázek vyvstává při pokusu uhasit rostoucí požár, který už stačil nejen zničit žalář a kasárny, ale pomalu a jistě se přemisťuje blíže ke kostelu a domům obchodníků. Skoro jako by toužil nechat zahubit všechny ty, kteří jsou zde uctíváni jakožto vůdci města. Ti, kteří obchodují s lidskými životy.
 

Je tedy na vás, zda se účastníte questu či nikoliv, vše je zcela dobrovolné. Požár a pach spáleného masa vás bude provázet od 26. června do 2. července s možností prodloužení dle potřeb. [Předem varuji, že během 28. až 30. června nebudu moci být k dispozici, budu pracovně vytížená. Bude možné však využít pomocné síly v podobě Akiho, Lauri a Mercy, kteří se mohou ujmout vedení za osud, který čas od času zasáhne.] Nadále můžete pokračovat v rozehraných hrách na hlavních dějových liniích (Město, Okolí).
Pokud se chcete zúčastnit questu, přihlašte se, prosím, pod článek v komentářích se svou přezdívkou a jménem postav, které na tento úkol posíláte.

Tento quest si ponese následky do hlavní dějové linie!
Varování: Vaše postavy se mohou zranit nebo být proklety!
Přejeme pěknou zábavu.
- adminteam tosalem

4 komentáře:

  1. Anonymní6/13/2017

    Hráč: Deucalion
    Postava: Jonathan-Louis Shareburg

    OdpovědětVymazat
  2. Já se přidám když tak na druhou polovinu, od 29. :) Akorát ještě nevím s kým - krom Silase, ten je jasný, ač nebude nejspíš příliš zapojený vzhledem ke zkroušenosti ze žalu :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní6/26/2017

    Biá hlásí Ashera, protože se na ten quest hodí mnohem líp.. A na poslední chvíli, jelikož jsem netušila, zda tu vůbec budu.. Omlouvám se. :/

    OdpovědětVymazat