obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

7/16/2017

QUEST: Po stopách rozparovače

"Prý je to tělo úplně rozsápané." Hluk se stupňoval spolu s překotným šeptáním při vyměňování si poznatků. "Prý jí někdo vydloubal oči a pověsil jí je kolem krku." Z druhého koutu se nesla jiná z předzvěstí, které nejednoho nutí ochraňovat bolestí stažení žaludek. 
Drby se šířily strašlivě rychle, kdo ví, co z toho byla pravda. 
 

Deštivý večer zahaluje město do temného kabátu, ponurého a děsivého. Lidé se utíkají schovat do svých domovů, skrýt se alespoň pod nějaký ten přístřešek zaštiťující trochu suché půdy a možnost získat pár zbytků sil před konečnou válkou - cestou do bezpečí vyhřáté postele. Nikdo netuší, že jeden z nich, stín skrývající se v temnotách trpkých kapek, to má úplně jinak. Nemá potřebu se skrývat - číhá. Strach a úzkost v očích kolemjdoucích vyvolává úsměv na tváři podtržený pomalým olíznutím si vrchního rtu než přejede přes spodní, zanechávaje po jazyku viditelnou mokrou stopu. Gesto lovce - predátora vyčkávajícího než přijde jeho čas, ta bezbožná chvíle, při níž tuhne krev žilách jeho obětí, zatímco jemu srdce pumpuje do těla víc a víc adrenalinu pomáhajícího vykonat to odporné dílo.
 
Vyhlíží, tipuje a vyhledává náznaky bezmoci a hrůzy, kterou vyvolává zloba mračen nad jejich hlavami. Jejich splašenost mu hraje do karet. Utíká jako oni, přizpůsobuje se situaci, elegantně vtažen do hry stínů, svých dobrý parťáků, kteří ho ještě nevydali na milost okolnímu davu. Naopak - stali se mu průvodci a vždy ho za kabát vtáhnou zpátky s tichým šeptavým pokáráním na rtech: Ještě ne. Ještě ne. Kochá se výrazy splašených kuřat hledajících známku bezpečí. Prší a už jsou jako v jiném světě. Nereagují na okolí a on se modlí za své hříchy.

"Promiň, že nedodržím, co jsem slíbil, ale přeji si, aby tato chvíle nebyla poslední."

Černá ulička, už má temnou vizi, zvykl si, že přicházejí, jak se jim zlíbí - vždy však v pravý čas. Téměř jako na zavolanou. Vidí do budoucnosti, jeho nůž projíždí masem jako by byl řezník, umělec znalý lidského těla. Její křik nikdo neslyší, kapky padají na doškové střechy a odráží se od nich, skákaje přes okraj, malí to sebevrazi. Stékají jí po tváři jako by plakala, ale už neudělá nic. Zmizel jí úsměv z tváře, to on si ho nasadil. Cítí pocit štěstí, topí se v něm jako v moři. 

"Miluji déšť."

 
Co víte?
Záhadný vrah se prochází uličkami Salemu. Z dostupných zdrojů je patrné, že tohle není jeho první krvavá lázeň nesoucí se v duchu ďábelského řádění. V nedalekém Jamestownu a Bostonu se odehrála celá série násilných scén, po nichž zůstala cestička dlážděná krví a slzami prolitými mladými dívčími i ženskými těly. Jak se zdá, tahle krvelačná bestie si přímo libuje v násilí, vyvolávaje hrůzu ve tvářích těch, kteří spatřili odhalené vnitřnosti vyrvané z měkké tkáně či ohlodané kosti s viditelnými otisky po zubech. Kanibalistické choutky se mu upřít nedají.

Po dnešní noci v Salemu přibyla čerstvá oběť - mladinká, teprve šestnáctiletá Felicity, dcera jednoho z obchodníků s látkami, která se pokoušela uniknout před bouřkou. Pokus uschovat se před hromadícím se deštěm však nejenže ukončily její kroky v tmavé, zapadlé uličce, ale též i její život. S trochou štěstí však byla tou poslední, neboť jak se zdá, náhoda se přiklonila na stranu místních - v blátě zůstaly viditelné otisky, hluboko zabořené do rozbahněné zeminy. Směr byl jasný a předem určený - les. To děsivé místo, kam se odváží vkročit jen ti nejodvážnější. Kapitán stráží proto svolává ty nejsilnější a nejtvrdohlavější z lidu, aby se přidali na jeho cestě po odplatě za ztracené životy.


Je tedy na vás, zda se účastníte questu či nikoliv, vše je zcela dobrovolné. Touha po dobrodružství plném nečekaného vás bude provázet od 14. do 16. července. Poprosím všechny zájemce, aby odehráli alespoň 3 posty v průběhu celého eventu. Nadále můžete pokračovat v rozehraných hrách na hlavních dějových liniích (Město, Okolí).
Pokud se chcete zúčastnit questu, přihlašte se, prosím, pod článek v komentářích se svou přezdívkou a jménem postavy, kterou na tento úkol posíláte. Je možno zaslat pouze jednu postavu od jednoho hráče! Pro krátkodobost tohoto eventu je počet omezen na max. 4! Přednost mají vojáci, lovci, vlkodlaci a čarodějové.

Tento quest si ponese následky do hlavní dějové linie!
Varování: Vaše postavy se mohou zranit nebo být proklety!
Přejeme pěknou zábavu.
 

- admin team tosalem

4 komentáře:

  1. Anonymní7/12/2017

    MercyA hlásí Sebastiana :D

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní7/12/2017

    Jacky hlásí Benjamina :)

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní7/12/2017

    Deucalion to skúsi s Françoisom :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní7/12/2017

    Bochník hlásí Phoebe! :)

    OdpovědětVymazat